ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Ένα λεπτό περιπτερά!…

 

Το επεισόδιο έγινε στη νό­τια παραλία, όπου το καλοκαίρι κυρίως ευδοκιμούν όλες οι πε­ρίεργες καταστάσεις , που θυ­μίζουν σε μικρογραφία Μύκο­νο!!!…

 

Πρωταγωνιστής της ιστορί­ας ο περίπτερός , απέναντι από το {…….*}, που βάλθηκε να κάνει εκκαθαριστικές επιχειρήσεις με τα γύρω αυτοκίνητα που ’’κλέ­βουν” τον ζωτικό χώρο για τους πελάτες του.

Δεν άφηνε κανένα να παρ­κάρει κοντά στο μαγαζί του κι έδιωχνε όποιον το τολμούσε! (θα μπορού­σε να απευθυνθεί στη Χρυσή Αυγή, αλλά τότε θα γράφαμε ένα άλλο σχόλιο)…

 

Χωρίς να ξέρει τα δεδομένα, όμως, ένας αυτοδιοικητικός, πάρκαρε στον απαγορευμένο χώρο και ήταν σαν να καταπάτησε τον παράδεισο! 0 περίπτερός ειδοποίησε την αστυνομία και εκείνοι έγραφαν το αυτοκί­νητο ενός κοτζάμ πολιτικού καριέρας!

Και εδώ φάνηκε η δύναμη της εξουσίας: Σε λίγο, ειδοποιημένοι προ­φανώς, οι σχετικοί έσπευσαν στο περίπτερο και άρχισαν να του παίρ­νουν μέτρα: Ύψος, έκταση, νομιμότητα κλπ.

Ο περίπτερός με βλέμμα ανησυχίας παρατηρούσε τις εξελίξεις και ο αυτοδιοικητικός μ’ ένα σαρ­δόνιο χαμόγελο απολάμβανε την εκδίκησή του….

 

σχόλιο  του Δημήτρη Ιωαννίδη στη ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ

εφημερίδα “ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ”

 

* ΣΗΜ. ΦΟΥΙΤ: Στην εφημερίδα αναφέρεται η ακριβής τοποθεσία.

Διαμοιράστε το άρθρο:

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*