Θεσσαλονίκη: Έρχονται Bob Dylan και Manu Chao

tumblr_m4mtutpTpd1qd67zwΤα πρώτα εισιτήρια θα στοιχίζουν 12 ευρώ

Με ανακοίνωση της  η Didi Music ενημέρωσε πως ο βασιλιάς του Βοngo θα έρθει στο Λιμάνι της πόλης για μια συναυλία στις 23 Ιουνίου, μια μέρα μετά τον Bob Dylan. Έτσι οι Θεσσαλονικείς θα έχουν τη δυνατότητα να δουν δύο μεγάλες συναυλίες σε δύο συνεχόμενες ημέρες.

Τα πρώτα εισιτήρια θα στοιχίζουν 12 ευρώ, μετά την εξάντληση τους 16 ευρώ και στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 19 ευρώ. Η προπώληση ξεκινά την Τρίτη 8 Απριλίου 2014.

Σύμφωνα με δηλώσεις του ιδρυτή/ιδιοκτήτη της Didi Music, Νίκου Λώρη, στο ραδιοφωνικό σταθμό Rock FM, ο Bob Dylan θα εμφανιστεί στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης την Κυριακή 22 Ιουνίου, ενώ μία μέρα αργότερα, την Δευτέρα 23 Ιουνίου θα βρίσκεται στην Αθήνα, στοTerraVibe Park.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία της Αθήνας θα κοστίζουν 33, 36 και 39 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι στο Rocking.gr.

Ο σπουδαίος Αμερικανός τραγουδοποιός είχε επισκεφτεί τη χώρα μας πριν από μερικά χρόνια, και πιο συγκεκριμένα τον Μάιο του 2010, για μία και μοναδική εμφάνιση στο Terra Vibe.
Τελευταίος χρονικά δίσκος του Bob Dylan ήταν το εξαιρετικό “Tempest” που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2012 και βρέθηκε ανάμεσα στις καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς σύμφωνα με τους συντάκτες του Rocking.gr.

seleo.gr

Διαμοιράστε το άρθρο:

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*