Καστοριά

Η Μαρία Αντωνίου για το νέο αστυνομικο μεγάρο

Δήλωση της Μαρίας Αντωνίου, έπειτα από την τελευταία αρνητική εξέλιξη στο ζήτημα ανέγερσης του νέου αστυνομικού μεγάρου στην Καστοριά

«Το πρόβλημα δεν είναι τα τυφλά οικόπεδα αλλά ότι κάποιοι δεν ξέρουν την τύφλα τους.

Το 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ απέτρεψε την υλοποίηση της υπογεγραμμένης σύμβασης για την κατασκευή του νέου αστυνομικού μεγάρου Καστοριάς, καταφεύγοντας σε δικαστικά τερτίπια.

Επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ ανετράπη η σχεδόν ομόφωνη αρχική απόφαση του Κεντρικού Συμβούλιου Νεωτέρων Μνημείων που αφορούσε το στρατόπεδο Μαθιουδάκη, με υποσχέσεις για κατασκευή του αστυνομικού μεγάρου σε νέο οικόπεδο που παραχώρησε ο δήμος Καστοριάς και τις μπουλντόζες να πιάνουν δουλειά εντός του 2016. Ένα ακόμα ψέμα από τα τόσα που ακούσαμε από αυτή την κυβέρνηση.

Τελικά, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια ανακάλυψαν το τυφλό οικόπεδο. Αύριο, Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017, το μεσημέρι θα παραχωρήσω συνέντευξη σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Καστοριάς για να πω τα πράγματα με το όνομα τους.

Για  το μόνο που δεν μπορεί κανένας να είναι σίγουρος,  είναι για τον αν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για την κατασκευή του νέου αστυνομικού μεγάρου Καστοριάς οφείλεται στην αντιπάθεια του για την αστυνομία ή υποκρύπτει κάτι άλλο. Ο χρόνος θα δώσει την απάντηση σε αυτό το ερώτημα».

Back to top button