Καστοριά

Οργή της Μαλαματής Αντωνίου (φωτο)

Ντροπή και αίσχος
Αγαπητέ ή μας συμπολίτη συμπολίτισσα
Που δεν σεβάστηκες τον κόπο των υπαλλήλων καθαριότητας που δίνουν τον εαυτό τους να διατηρήσουν την πόλη καθαρή και έβγαλες τα 3 τσουβάλια τεράστια με χαρτόνια μόλις είχαν τελειώσει στις 2:30 μμ δίπλα ακριβώς στην εξέδρα που θα γίνει ο αγιασμός των υδάτων
Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια !!!!!!!!!!!!!!!!
Άραγε τι ;;;

2 Comments

  1. Σε λίγο θα μας πει ο Δήμος πως ήταν και οργανωμένο έγκλημα. Τι να κάνει ο κόσμος; να μην πετάει σκουπίδια. Ντροπή σας Δημαρχε. Τουριστική πόλη είναι. Και Ματουλα αυτή είναι η δουλειά σας να μαζεύεται σκουπίδια. Σε λίγο θα βγάλετε δελτίο τύπου πότε να τα πετάει ο κόσμος.

    1. Αρχικα να μας διευκρινήσει ο Μακης τι σημαίνει “τουριστική πόλη”.Μαλλον κατα την άποψη του σημαίνει πόλη γεμάτη σκουπίδια.
      Οφείλουμε όλοι να αναγνωρίσουμε, ότι η κα Αντωνίου -Αντ/χος καθαριότητας έχει απόλυτο δίκιο.
      Κανεις δεν μπορεί να αμφισβητεί την προσπάθεια της .Τα αποτελέσματα σχετικά με την καθαριότητα της πόλης και των Δημ Δδιαμερισμάτων του Δήμου Καστοριάς απο την ημέρα που ανέλαβε είναι εμφανή.
      Επίσης Μάκη οφείλουμε όλοι να γνωρίζουμε τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου, για την υλοποίηση του οποίου έχουμε και εμείς όλοι οι Δημότες μεγάλη ευθύνη. Είναι αναγκαίος ο σεβασμός ,στο έργο των υπαλλήλων καθαριότητας
      Συγχαρητήρια κα Αντιδήμαρχε, συνέχισε απρόσκοπτα το έργο σου και εφαρμόζοντας τον κανονισμό καθαριότητας ρίξε και κανένα πρόστιμο γιατί μερικοί μόνο έτσι βάζουν μυαλό.
      Συγχαρητήρια!!!

Back to top button