ΕκδηλώσειςΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Ευχαριστήριο της Ευξείνου Λέσχης Μεσοποταμίας (σειρά φωτογραφιών – βίντεο)

Ένα φανταστικό τριήμερο έφτασε στο τέλος του αναβιώνοντας το δρώμενο των Μωμόερων στο χωρίο μας, την Μεσοποταμία!Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα χωριά και τους συλλόγους της Αγίας Κυριακής,Οινόης, Καλοχωρίου Διποταμίας και Φωτεινής για την φιλοξενεία των προηγούμενων ημερών και να τους ευχηθούμε τα καλύτερα για το μέλλον.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που μας έβαλαν στα σπίτια τους και μας κέρασαν του κόσμου τα καλά, καθώς και τον κόσμο που μας ακολουθούσε με κέφι κατα την διάρκεια της διαδρομής μας!Η συμπαράσταση και η αγάπη σας είναι το μεγαλύτερο δώρο!!!!!!
Ένα τεράστιο μπράβο και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στα παιδιά της θεατρικής μας ομάδας που παρά τις δύσκολές καιρικές συνθήκες (-10 Βαθμοί) έκαναν το χρέος τους προς την παράδοση και αναβιώσαν το δρώμενο, διασχίζοντας όλο το χωριό!!! Τους ευχόμαστε ολόψυχα να είναι πάντα γεροί και να συνεχίζουν με την ίδια όρεξη!!!!
Τέλος ευχαριστούμε τα κρεοπωλεία: “Αμινοξέα” του κυρίου Σ.Σαββουλίδη και το κρεοπωλείο του κυρίου Συτιλίδη Δ. για την δωρεά των κρεάτων!
Σύντομα θα αναρτηθούν στην σελίδα μας φωτογραφίες και βίντεο από το τριήμερο!!!
Χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία!



 

 

 

Back to top button