ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς: Αναβάλλονται και η πίτα και οι εκλογές για μια εβδομάδα

Η διοίκηση οι αθλητές και η προπονητική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς προσκαλούν όλα τα μέλη του ομίλου καθώς και

όλους τους φίλους του αθλήματος και ειδικότερα τους παλαίμαχους στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 22/01/2017 και ώρα 12:00 στην αίθουσα της καφετέριας του Ναυτικού Όμιλου Καστοριάς .

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Κ, σύμφωνα με το καταστατικό του, προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς <<Καφετέρια>> στην οδό Στρ. Σουγγαρίδη 1, στην βόρεια παραλία, την Τετάρτη 25-01-2017 και ώρα 18:30 π.μ.. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα, στις 19:00 μ.μ. στον ίδιο χώρο με όσα μέλη παρευρεθούν.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

– Οικονομικός και Διοικητικός Απολογισμός 2016

– Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής

– Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

-Εκλογή εφορευτικής επιτροπής και Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει το αργότερο μέχρι την 25-01-2017 να είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο μελών του σωματείου. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε  με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Επισημαίνουμε ότι αυτή η Γ.Σ. είναι μείζονος σημασίας και απευθυνόμαστε σε όλους τους φίλους του σωματείου και ιδιαίτερα στους νέους που έχουν διάθεση για δουλειά, να πλαισιώσουν το Δ.Σ. όχι μόνο με τη συμμετοχή στις δραστηριότητές αλλά και με την υποβολή της υποψηφιότητας τους.

 

Με εκτίμηση

ΤΟ ΔΣ

 

 

 

 

 

 

Back to top button