Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ανακοίνωση της ΔΙΑΔΥΜΑ για το πρόβλημα που προέκυψε με τα σκουπίδια της Καστοριάς

Προκειμένου να μην δημιουργούνται θέματα, τα οποία δεν βασίζονται στην πραγματική εξέλιξη των γεγονότων, η ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε. κρίνει σκόπιμο να διευκρινίσει τα εξής:

Την Δευτέρα 09/01/2017 αντιμετωπίσαμε σοβαρό πρόβλημα με την λειτουργία των οχημάτων μας, που είναι σταθμευμένα στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων με έδρα την περιοχή του Άργους Ορεστικού.

Τα οχήματα και ιδιαίτερα το σύστημα συμπίεσης απορριμμάτων δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν λόγω του παγετού, που επικρατούσε για τρεις συνεχόμενες μέρες. Κατά συνέπεια δεν μπορούσε να γίνει η μεταφόρτωση των απορριμμάτων από τα απορριμματοφόρα του Δήμου Καστοριάς σε αυτά. Ως αποτέλεσμα το πρόβλημα αυτό μεταφέρθηκε και στην ομαλή ροή της αποκομιδής των απορριμμάτων από τους δρόμους της πόλης της Καστοριάς.

Το πρόβλημα λειτουργίας αποκαταστάθηκε από τεχνικό κλιμάκιο της ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε. κατά την διάρκεια της ημέρας και στη συνέχεια ακολούθησε η ομαλή λειτουργία της αποκομιδής απορριμμάτων από την πόλη της Καστοριάς.

Ευχαριστούμε το Δήμο Καστοριάς για την συνεργασία και κατανόηση, που έδειξε στην δύσκολη αυτή κατάσταση που αντιμετωπίσαμε.

Εκ της Δ/νσεως

ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε.

Back to top button