Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Άργος Ορεστικό: Απελευθερώθηκε η Τσίλη

Εμβολιάστηκε από την Παιδική Φιλοζωική Άργους Ορεστικού η Τσίλη, η μικρόσωμη σκυλίτσα που κατά τη γνώμη μας άδικα περισυλλέχθηκε και απελευθερώθηκε επιτέλους μετά τη 17ήμερη καραντίνα. Θυμίζουμε ότι 6 σκυλιά μαζεύτηκαν για 15ημερη καραντίνα, ως “ύποπτα” σε επίθεση κατά συμπολίτισσάς μας.

Παρά τις εξαγγελίες του Αντιδημάρχου (Βλέπε δημοσιευμένη συνέντευξή του στο Φούιτ 29/12/2016) ότι θα τσιπάρονταν ως αδέσποτα του Δήμου και θα εμβολιάζονταν πριν την επανένταξη, τα περισσότερα (μεγαλόσωμα τσομπανόσκυλα) έφυγαν μόνα τους από το Αμαξοστάσιο πριν τη λήξη της καραντίνας, χωρίς να εμβολιαστούν και να τσιπαριστούν, ένα υιοθετήθηκε από μέλος της φιλοζωικής εθελοντικής ομάδας “Ο ΑΡΓΟΣ”, ενώ η Τσίλη κι ένα ακόμη μας είπαν ότι κάποιος τα απελευθέρωσε κρυφά.

Καμιά σοβαρότητα από τον επίσημο φορέα διαχείρισης του θέματος, τον Δήμο της πόλης μας και τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο: εξαγγελίες που δεν τηρούνται, απαράδεκτες συνθήκες φιλοξενίας των ζώων σε χώρους από κάθε πλευρά ακατάλληλους (Αμαξοστάσιο), και ζώα που διαφεύγουν από την καραντίνα!

Όλα αυτά μέχρι την επόμενη καταγγελία πολιτών όπου πάλι θα σπεύσουν να εξαγγείλουν διάφορα, και δεν θα παραλείψουν να ρίξουν την ευθύνη για την όξυνση του ζητήματος των αδέσποτων σε φιλόζωους πολίτες που δρουν στο πλαίσιο της νομιμότητας.
Το εμβόλιο της Τσίλη ήταν προσφορά της Δέσποινας Παυλίδου που την ευχαριστούμε θερμά! Επίσης η Γιάννα Μπάτζιου μας κάλυψε τα έξοδα της στείρωσής της που έχουμε προγραμματίσει να γίνει άμεσα. Την ευχαριστούμε κι αυτή θερμά!
ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΛΗ!

Παιδικη Φιλοζωικη Αργους Ορεστικου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σεσημασμένη και αλυσοδεμένη η γλυκιά μας Τσίλη

 

Άργος Ορεστικό: Επίθεση αγέλης σκυλιών δέχθηκε μια δημότισσα, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της (συνέντευξη – φωτογραφίες)

 

 

 

 

Back to top button