Καστοριά

Ο Δημήτρης Στυλιάδης απαντάει τους “μαϊντανούς” του Facebook  

 

Βγήκανε πάλι οι μαϊντανοί του Facebook  να πούνε την γνώμη τους και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην κοινωνία της Καστοριάς, να σχολιάσουν τι δεν έγινε σωστά και να κρίνουν εμάς τους “ανευθυνο-υπευθύνους”, τους “ανεπαρκείς” με τα “κλειστά μυαλά”!
Κάνουν κακόπιστη κριτική του πληκτρολογίου και ενίοτε ” επιβεβαιώνονται”, αυτοί που η πιο δύσκολη απόφαση που θα πάρουν είναι αν θα πάνε για καφέ στην βόρεια η στην νότια παραλία και αν θα βγούνε  το βράδυ για ποτό στον Ναυτικό Όμιλο ή στο Πράγα!
Σκέφτεσαι πως δεν αξίζει να γίνεσαι έρμαιο του καθενός και να ακούς τα μύρια όσα από ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα τι γίνεται έξω από το σπίτι τους. Είναι όμως και αυτοί οι άνθρωποι που γνωρίζουν, οι συνεργάτες σου που παλεύουν μαζί σου και είσαι υποχρεωμένος να μείνεις μαζί τους ως το τέλος…

Σχόλιο στο Facebook του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καστοριάς κ. Δημήτρη Στυλιάδη.

 

One Comment

  1. Είναι αλήθεια ότι ο κ. Στυλιάδης είναι πολύ δουλευταράς και πανταχού παρών, γι’ αυτό του κακοφάνηκαν οι κατηγορίες. Όμως θα πρέπει να το ‘χει μάθει πια ότι τα δημόσια πρόσωπα κρίνονται και θα πρέπει να το υπομένουν χωρίς να εξανίστανται.

Back to top button