ΑθλητικάΚαστοριά

Το ευχαριστώ του ΑΣ Καστοριάς προς το φίλαθλο κοινό

Κάλεσμα για τον εξ αναβολής αγώνα, αύριο Τετάρτη στο Κλειστό, με τον Ερμή Αγιάς που εκτάκτως θα ξεκινήσει τις 16:00

Στην κορυφή της κατάταξης του Βόρειου Ομίλου της Β’ Εθνικής παρέμεινε η Καστοριά μετά τη μεγάλη εντός έδρας νίκη της επί της Καρδίτσας.

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, οι παίκτες του Γιώργου Σούλιου έφθασαν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου, με τη συμβολή του κόσμου τους -που σε ακόμα έναν εντός έδρας αγώνα τους γέμισε το «Δημήτρης Διαμαντίδης»- να είναι καθοριστική. Από την Καστοριά εξέδωσαν και ανακοίνωση για να τον ευχαριστήσουν, αλλά και να ανανεώσουν το… ραντεβού τους για το ματς με τον Ερμή Αγιάς (18/01, 16.00), για την εξ αναβολής 13η αγωνιστική.

Η ανακοίνωση: «Για άλλη μία φορά οι παίκτες, το προπονητικό team και η διοίκηση του συλλόγου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το φίλαθλο κοινό της Καστοριάς που κατέκλυσε το «Δημήτρης Διαμαντίδης» και έδωσε ώθηση στην ομάδα μας. Θα θέλαμε να ανανεώσουμε το ραντεβού με όλο τον κόσμο της Καστοριάς στο ντέρμπι της Τετάρτης 18/01 στις 16.00, επί της ομάδας του Ερμή Αγιάς.
Σημείωση: Το παιχνίδι της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου 2017 επί της ομάδας του Ερμή Αγιάς, θα διεξαχθεί στις 16.00 αντί 17.00 το απόγευμα».

 

superbasket.gr

Back to top button