ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά – Σήμερα: Ενημέρωση από την Αμερικανική Πρεσβεία για αφαλιστικά, συντάξεις, ιατροφαρμακευτική περίθαλψης

Το Γραφείο των Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας σκοπεύει να επισκεφθεί την πόλη τής Καστοριάς,την 25η Ιανουαρίου 2017 . Ο βασικός σκοπός τής επισκέψεώς μας αφορά την ενημέρωση των μελλοντικών και νυν συνταξιούχων του Ιδρύματος των Κοινωνικών Ασφαλίσεων των Η.Π.Α, (Social Security Administration) σχετικά με την προώθηση της Ηλεκτρονικής Αίτησης (INTERNET APPLICATION) για συντάξεις Γήρατος, συζύγου, Αναπηρίας και ΙατροΦαρμακευτικής Περίθαλψης πού σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, βρίσκεται ήδη σε ισχύ.

Για τον σκοπό αυτό ο Κύριος Νικόλαος Αναστασιάδης, υπάλληλος του Γραφείου των Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας τής Αθήνας, θα βρίσκεται στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καστοριάς την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου απο τίς 10.00πμ εως τίς 1.00μμ πρόθυμος να σας ενημερώσει σχετικά με τίς τελευταίες εφαρμογές και να σας λύσει οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό θέμα σας απασχολεί. Εάν και εφόσον ενδιαφέρεστε η παρουσία σας θα ειναι χρήσιμη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε τον Επίτροπο (Warden) τής Καστοριάς για θέματα ΕλληνοΑμερικανών Κον Δημήτρη Τσέα στό τηλέφωνο 6948054556 ή στο Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας κάθε Δευτέρα, Τρίτη. Πέμπτη και Παρασκευή απο 8.30πμ εως 12.00μμ στο τηλέφωνο 210-7202426.
Με εκτίμηση
Nikolaos Anastasiadis Field / Claims Representative

 

Embassy of the United States of America
Federal Benefits Unit
Athens Region

Back to top button