Καστοριά

Συνάντηση των στρατιωτικών Καστοριάς με την Ολυμπία Τελιγιορίδου

Στα πλαίσια συνάντησης με τους βουλευτές που εκλέγονται στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών ΠΕ Καστοριάς Αλχίας (ΠΖ) Μαρινέλης Χρήστος και Επχίας (ΠΖ-ΕΥ) Μπάτζιος Φώτιος, αντίστοιχα, συναντήθηκε τη 06 Φεβρουαρίου 2017 με τη βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής των Ελλήνων, κ. Τελιγιορίδου Ολυμπία, στα γραφεία της τελευταίας, στην πόλη της Καστοριάς.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και στη συζήτηση που αναπτύχθηκε έγινε ενημέρωση της κ. βουλευτού για τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί που υπηρετούν στις Μονάδες, η έδρα των οποίων ευρίσκεται στα γεωγραφικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας της Καστοριάς, εστιάζοντας στη μοριοδότηση της περιοχής, τις μεταθέσεις, τον αριθμό των υπηρεσιών, το ωράριο εργασίας κ.α.

Εκ μέρους της κ. βουλευτού υπήρξε κατανόηση των προβλημάτων και η δέσμευσή της για την προώθηση των αιτημάτων της Ένωσης μας προς τους αρμόδιους, κατά περίπτωση, φορείς, για την επίλυσή των, ενώ δόθηκε η υπόσχεση για συνέχιση των επαφών των δύο πλευρών και την αμφίδρομη ενημέρωση.

 

 

Back to top button