ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Τα ευχαριστήρια του Προοδευτικού για το βασιλόπιτα πάρτι

Μπράβο σας κυρίες μου! Δημιουργήσατε το αδιαχώρητο στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς. Με τις ωραίες παρουσίες σας,την χαρούμενη διάθεση και το αστείρευτο κέφι, που κράτησε ως αργά. Ναι, θέλαμε μια εκδήλωση πιο ζεστή πιο φιλική σ ένα διαφορετικό περιβάλλον και το καταφέραμε.
Συντονιστήκαμε με το δικό σας αίτημα για εκδηλώσεις μέσα στην πόλη της Καστοριάς και την δική μας απόφαση για στήριξη των καταστημάτων του κέντρου της πόλης μας,
Σ Α Σ     Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε    Π Α Ρ Α    Π Ο Λ Υ
Ζητάμε την κατανόηση κάποιων κυριών που δεν βρήκαν θέση και φύγανε αλλά πιστέψτε μας, με λίγη καλή θέληση και προσπάθεια όσες κυρίες μείνανε εξυπηρετήθηκαν ,από το προσωπικό και την Διεύθυνση του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς,τους οποίους και ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε τις επίσημες προσκεκλημένες μας κυρίες Ολυμπία Τεληγιορίδου ,Μαρία Αντωνίου,  εκπροσώπους της Βουλής των Ελλήνων, την κα Αγνή Κανδύλη Περιφερειακή σύμβουλο,την κα Ματούλα Αντωνίου Αντιδήμαρχο περιβάλλοντος και την κα Σιστοβάρη Εύη , πρόεδρο της τοπικής Δημοτικής .
Ευχαριστούμε επίσης τα ξενοδοχεία των Ιωαννίνων BYZANTIO και ARXONTARIKI καθώς και της Αριδαίας , ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ, ΝΟΣΤΟΣ και ΕΔΕΜ που μας χορήγησαν δωρεάν διανυκτέρευση για δύο άτομα και παρακαλούμε όσες κυρίες κέρδισαν την διανυκτέρευση να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο στο 6980179306.
Τέλος ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ στην τυχερή μας την κα Ιωάννα Τερζόγλου και σε όλο τον κόσμο και τα καταστήματα της Καστοριάς που μας στηρίζουν και τους ευχαριστούμε.
Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες της εκδήλωσής μας ΕΔΩ

Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς

 

Back to top button