Ελλάδα

Μακριά από τα φώτα το αντίο στον Κηλαηδόνη: Επιθυμία του να αποτεφρωθεί

 

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στο Λουκιανό Κηλαηδόνη έγινε χθες σε μια κλειστή τελετή. Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία του να αποτεφρωθεί.

Σε μια κλειστή τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η οικογένεια, αγαπημένοι συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Λουκιανό Κηλαηδόνη.

Σύμφωνα με τη σύζυγο του, Άννα Βαγενά, επιθυμία του Λουκιανού Κηλαηδόνη ήταν να αποτεφρωθεί, γεγονός που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Το Σαββατοκύριακο όποιος επιθυμεί θα μπορεί να αποτίσει φόρο τιμής στον μεγάλο καλλιτέχνη και να συλλυπηθεί την οικογένεια του στο «Μεταξουργείο». Ο λόγος για το χώρο που δημιούργησε μαζί με την ΄Αννα Βαγενά το 1999 στο πεζόδρομο της οδού Ακαδήμου: Εκεί ήταν το θέατρό της, εκεί και το σπίτι τους. Ενας χώρος για καφέ κι ένας μεγαλύτερος για εστιατόριο είχε μετατρέψει τον πέτρινο χώρο σε σημείο αναφοράς για την οικογένεια, τους φίλους, τους πελάτες, τους θεατές….

΄Οπως επίσης έχει αναφέρει η οικογένεια, στη μνήμη του Λουκιανού όσοι θέλουν μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό GR8501101130000011395450502 της Εθνικής Τράπεζας «βοηθώντας μία αγαπημένη μας οικογένεια που το έχει ανάγκη».

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης απεβίωσε τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από βραχεία νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ, λόγω προχωρημένου σταδίου καρδιακής ανεπάρκειας, ήταν η σύντομη επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου, που επιβεβαίωσε τον θάνατο του αγαπητού καλλιτέχνη. Η απώλειά του άγγιξε βαθιά, μεταξύ άλλων, και τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας.

thetoc.gr

Back to top button