Ελλάδα

Ποιοι επαγγελματίες πρέπει να εγκαταστήσουν υποχρεωτικά τερματικό POS ως τις 30 Ιουνίου

Τερματικά POS θα πρέπει να έχουν εγκαταστήσει υποχρεωτικά το αργότερο μέχρι τις 30 Ιουνίου όλες οι επιχειρήσεις σε 12 βασικούς κλάδους της αγοράς, ώστε να μπορούν να δέχονται πληρωμές με πλαστικό χρήμα, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Αυγής”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι 12 αυτοί κλάδοι είναι:

Εστίαση-μπαρ-καφέΕπισκευέςΕκπαίδευσηΈνδυση-υπόδησηΕνοικιάσειςΚομμωτήριαΓυμναστήριαΝομικές δραστηριότητεςΙατρικές υπηρεσίεςΤηλεπικοινωνίεςΕνέργειαΤυχερά παιχνίδιαΗ σχετική υπουργική απόφαση αναμένεται σύντομα και θα δίνει στις επιχειρήσεις αυτών των κλάδων περιθώριο 140 ημερών προκειμένου να συμμορφωθούν και να εγκαταστήσουν τα τερματικά.

Θα ακολουθήσει ένα δεύτερο “κύμα” επιχειρήσεων που θα υποχρεωθούν να τοποθετήσουν μέχρι το τέλος του έτους τερματικά POS, μεταξύ των οποίων θα περιλαμβάνονται τα ψιλικατζίδικα και τα μικρά μπακάλικα.

koutipandoras.gr

One Comment

  1. Το ίδιο έπραξαν και οι ΝΑΖΙ στους εβραίους συμπολίτες μας τους κρέμασαν το κίτρινο ΑΣΤΡΟ. Τα ίδια πράτουν και σήμερα στους επαγγελματίες για να τους τιμωρήσουν λενε για φοροδιαφυγή. Δεν παν να πιάσουν λαγκαρτ και χριστοφοράκους παρα ασχολούνται με ΤΡΙΧΕΣ.

Back to top button