Καστοριά

Για όλα μίλησε ο Ανέστης Αγγελής

Τι λέει για ζημιές από την κακοκαιρία, διόδια, μεταφοράς εφορίας, μεταπτυχιακό, αρχιτεκτονική και έλευση νέων προσφύγων

Την κάθετη αντίθεση του στην κατασκευή των διοδίων στην περιοχή του Αλιάκμονα Βοΐου Κοζάνης επανέλαβε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής σημειώνοντας πως αποτελεί κακοήθεια να αναφέρεται πως υπάρχουν δυο διαφορετικά ψηφίσματα, με τις ευθύνες αν υπάρχουν, να βαρύνουν τις υπηρεσίες του Δήμου όπου «κάποιοι πρέπει να συνέλθουν».

Για το θέμα της μεταφοράς της εφορίας σε δημόσιο κτίριο διευκρίνισε πως αφορά το Υπουργείο Οικονομικών, ενώ όσον αφορά άλλα κτίρια όπου μπορούν να στεγαστούν δημόσιες υπηρεσίες ο Δήμος Καστοριάς τόνισε ο κ. Αγγελής έχει καταγράψει τα κτίρια τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Σχετικά με την φημολογία που υπάρχει για την ενδεχόμενη έλευση προσφύγων υπογράμμισε πως δεν έχει καμία τέτοια πληροφορία με το ζήτημα να αφορά την ύπατη αρμοστεία. Απαντώντας σε ερώτηση της ΕΡΤ Κοζάνης για την κακοκαιρία και τις ζημιές που  έχει προκαλέσει σημείωσε πως έχουν καταγραφεί λιγότερες ζημίες από άλλες περιοχές, ωστόσο έχουν καταγραφεί από την ΔΕΥΑΚ και έχουν αποσταλεί στην Πολιτική Προστασία.

Στο θέμα του Κέντρου Μεταπτυχιακών σπουδών στην Καστοριά ο ίδιος υπογράμμισε πως παραμένει στόχος και του δήμου, ενώ όσον αφορά  την δημιουργία Αρχιτεκτονικής Σχολής την οποία ο ίδιος δρομολόγησε για την Καστοριά όταν συμμετείχε ως βουλευτής στο ελληνικό κοινοβούλιο επεσήμανε πως δεν υπάρχει κάτι νεότερο.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

ert.gr

Back to top button