Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Ενεργοί Πολίτες Καστοριάς: “Κάντε κάτι για τις δημόσιες τουαλέτες”

Εκτός του ότι είναι ελάχιστες και δεν επαρκούν ούτε καν για τον ντόπιο πληθυσμό, σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι τουρίστες που μας επισκέπτονται. Οι μοναδικές τουαλέτες που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης , στο χώρο στάθμευσης απέναντι από την Π.Ε. Καστοριάς δεν λειτουργούν. Με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν πρόβλημα όσοι τις χρειάζονται. Ιδιαιτέρως οι τουρίστες που δεν ξέρουν πού να πάνε.

Κάνουμε έκκληση στους υπευθύνους του δήμου Καστοριάς να φροντίσουν για την επίλυση αυτού του προβλήματος όσο το δυνατόν συντομότερα.

 

3 Comments

  1. Να αφήσετε τις αρκούδες ήσυχες , αυτές κάνουν διαφήμιση στην πόλη μας και μάλιστα σε χιλιάδες κόσμο . Μην χρησιμοποιήτε παραδείγματα που κάποιοι ανθρωποι τα εκμεταλλεύονται κάπου αλλού προς όφελος του τουρισμού …. Αν θέλετε να κάνετε κριτική να σας δούμε να κάνετε και εθελοντισμό , οχι με ανακοινώσεις μονο .

  2. Δεν είναι ακριβώς έτσι… η φωτογραφία και ο βίντεο δείχνουν τη μία πλευρά του κτιρίου. Όντως εκεί δεν λειτουργούν. Από την άλλη πλευρά όμως υπάρχουν δύο που λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο (σε άθλια όμως κατάσταση με αφόρητη δυσοσμία, παρά την παρουσία υπαλλήλου του Δήμου που υποτίθεται ότι καθαρίζει)

  3. Σωστοι οι Ενεργοί πολίτες. Συμφωνώ 100%. Μένει να δούμε τι θα κάνει ο Δήμαρχος και η εξουσία του Δήμου.

Back to top button