Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Μήνυμα ανάπτυξης από Γρηγοριάδη – Κρητικό στην κοπή της πίτας της εταιρίας (βίντεο – σειρά φωτογραφιών)

Την άμεση ανακαίνιση 6 καταστημάτων και τη δημιουργία νέων, ανακοίνωσαν στην κοπή της πίτας των εργαζομένων της αλυσίδας Γρηγοριάδη ΥΠΕΡ

Την άμεση ανακαίνιση έξι καταστημάτων, σε συνδυασμό με την ανανέωση του προφίλ και τη δημιουργία νέων καταστημάτων βραχυπρόθεσμα, ανακοίνωσαν από κοινού οι κ.κ. Σπύρος Γρηγοριάδης και Άγγελος Κρητικός στην κοπή της πίτας των εργαζομένων της αλυσίδας Γρηγοριάδη ΥΠΕΡ.

Οι περίπου 400 εργαζόμενοι της εταιρίας, βρέθηκαν χθες Κυριακή (12/2/2017) στην κοπή της πίτας, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας Κρητικός, συνοδευόμενος από υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας.

Ο κ. Σπύρος Γρηγοριάδης, ευχαρίστησε τους εργαζομένους της εταιρίας για όλα τα χρόνια που στήριξαν την εταιρία, στα καλά και στα δύσκολα χρόνια της κρίσης, και με ιδιαίτερη χαρά ανακοίνωσε και επίσημα πλέον την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρία Κρητικός. Αφού χαρακτήρισε το deal πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της αγοράς, σημείωσε πως δεν είναι κεραυνός εν αιθρία, αλλά το αποτέλεσμα μιας μακρόχρονης φιλίας και επαγγελματικής συνεργασίας με την οικογένεια Κρητικού.

Από την πλευρά του ο κ. Κρητικός στο ίδιο πνεύμα, χαιρέτησε τη συνεργασία που ξεκινά και μίλησε στους εργαζομένους για την πορεία της εταιρίας του από το ξεκίνημα στην Αίγινα. Και αυτός αναφέρθηκε στους δεσμούς φιλίας που τον συνδέουν με την οικογένεια Γρηγοριάδη και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το εγχείρημα αυτό θα είναι επιτυχές.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι και οι δύο επανέλαβαν σε κάθε τόνο ότι οι εργαζόμενοι είναι κομμάτι όλης αυτής της νέας προσπάθειας και πως αυτοί θα αποτελέσουν τη βιτρίνα της νέας εταιρίας.

Μάρκος Πετρόπουλος

IMG_1068IMG_1062IMG_1063IMG_1073IMG_1045IMG_1048IMG_1049

 

Δείτε όλο το φωτορεπορτάζ στο inkastoria.gr

 

Back to top button