Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Σκηνές τρόμου για εκπαιδευτικό σήμερα στο Μαυροχώρι

Ωραία είχε ξεκινήσει η μέρα μας σήμερα στο Σχολείο και μια χαρά κυλούσε μέχρι που έφτασε λαχανιασμένη, τρέμοντας και κλαίγοντας η αγαπημένη μας γυμνάστρια κ. Αγνή. Τρομάξαμε που την είδαμε έτσι και δεν άργησε να μας εξηγήσει: περπατώντας προς το Δημοτικό Σχολείο, κοντά στο Γυμνάσιο του χωριού,ούτε που το κατάλαβε πώς βρέθηκε περικυκλωμένη από ένα κοπάδι τουλάχιστον 7 (!!) αδέσποτων σκύλων γνωστών στο χωριό μας! Χωρίς να τα προκαλέσει, χωρίς να τα πειράξει. Είδε κι έπαθε να γλιτώσει, να ‘ναι καλά μια συγχωριανή μας που έτυχε να δει την πρωινή σκηνή και, ασφαλισμένη η ίδια μέσα στην αυλή της, κατάφερε να τα διώξει. Ευτυχώς που δεν τη δάγκωσαν! Ευτυχώς που δεν συνέβη το σκηνικό σε κάποιο παιδί του Σχολείου μας, όπως είχε συμβεί πέρσι στην Ιωάννα μας!

Ευτυχώς που η κ. Αγνή αγαπάει τα σκυλιά κι έχει και η ίδια σκυλάκι και το φροντίζει με πολλή αγάπη, αλλιώς θα μπορούσε να κατηγορηθεί πως τα σκυλιά…κατάλαβαν πως δεν τα αγαπάει. Ευτυχώς για όλα αυτά, αλλά δυστυχώς για μας τους Μαυροβινούς που από τον φόβο των αδέσποτων δεν τολμάμε να περπατήσουμε ή να κάνουμε ποδήλατο στο όμορφο χωριό μας.

Δυστυχώς εξαιτίας των ελάχιστων συγχωριανών μας που από αγάπη στα σκυλιά τα ταΐζουν ωμά κρέατα, εξαγριώνοντάς τα σε βαθμό επικίνδυνο. Όμως κάτι πρέπει να γίνει, γιατί απλώς δεν πάει άλλο. Και δεν ξέρει κανείς αν την επόμενη φορά θα βρούμε έστω κι ένα “ευτυχώς” να πούμε!

Από το facebook Δημοτικό σχολείο Μαυροχωρίου

14/2/2017

Στην ανάρτηση στο facebook υπάρχει και το ακόλουθο σχόλιο: 

“προφανως ειναι τα ιδια που επιτεθηκαν σε μενα και τα παιδια οταν ερχομασταν σχολειο και δεν ηταν μια η δυο φορες μεχρι ποτε ομως θα ειμαστε τυχεροι. Παραπονεθηκα πολλες φορες αλλα τιποτα κατι πρεπει να γινει σε λιγο καιρο ο καιρος θα ανοιξει και θα αρχισουν οι βολτες με τα ποδηλατα ποτε θα παρουν μετρα αφου γινει κατι.”

 

 

One Comment

  1. Τις προάλλες έκανε βαρύγδουπες δηλώσεις η αντιδήμαρχος κ. Μ. Αντωνίου ότι θα λύσει το πρόβλημα. Οπότε, περιμένετε και θα λυθεί, να δούμε πότε.

Back to top button