ΚαστοριάΚοζάνη

Αντωνίου και Αγγελής στις νέες εγκαταστάσεις της ΔΙΑΔΥΜΑ (φωτο)

Στην παρουσίαση της Νέας Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων της ΔΙΑΔΥΜΑ και ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιο Πιτσιόρλα

Τις εγκαταστάσεις της νέας Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων, που βρίσκεται στα παλιά ορυχεία της ΔΕΗ, όπου έχουν κατασκευαστεί οι Κεντρικές Εγκαταστάσεις Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ., επισκέφθηκε σήμερα η Μαρία Αντωνίου.

Τα στελέχη της ιδιωτικής εταιρείας που θα διαχειριστεί το εργοστάσιο (ΕΠΑΔΥΜ) και της διαδημοτικής εταιρίας ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ, η οποία εμπνεύστηκε το έργο, πραγματοποίησαν ξενάγηση και παρουσίαση των δυνατοτήτων επεξεργασίας απορριμμάτων του νέου εργοστασίου.

—————————

Σήμερα, ο Δήμαρχος Καστοριάς παραβρέθηκε στην παρουσίαση της Νέας Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων της ΔΙΑΔΥΜΑ. Κατά την επίσκεψή του, ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιο Πιτσιόρλα ενώ κατά την συζήτησή τους δρομολογήθηκαν δράσεις που αφορούν τον Δήμο Καστοριάς.

Σημειώνουμε την πρωτοπορία της Δυτικής Μακεδονίας στον τομέα επεξεργασίας απορριμμάτων, μέσω της ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. , η οποία με το ΣΔΙΤ εναρμονίζεται με τις ευρωπαϊκές οδηγίες. Ουσιαστικά, η λειτουργία της νέας Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) δίνει τη δυνατότητα και στον Δήμο Καστοριάς να πετύχει απόλυτα τους στόχους στον εν λόγω θέμα.

 

 

Back to top button