ΓούναΚαστοριά

Ο ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς βάζει την ταφόπλακα στον κλάδο της Γουνοποιίας ( του Δημήτρη Στούμπου)

 

Πρωτόγνωρη και μεγάλη εμμονή βλέπω ,από την νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ να βολέψει μια ιδιωτική ΑΕ ,που την αποκαλεί εφορία , ενώ το ξέρουν πολύ καλά ,ότι είναι η Ανεξάρτητη αρχή (Νόμος 4389/2016) , που εξουσιάζει την Ελλάδα και δεν ελέγχεται από πουθενά . Ενεργεί για λογαριασμό 10 υπουργείων και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν θεσμό μας . Μαζεύει όλα τα χρήματα των Ελλήνων και δεν γνωρίζει κανείς, σε ποιες τσέπες του εξωτερικού τα πηγαίνει .

Μας δολοφονεί καθημερινά και κάποιοι θέλουν να την στεγάσουν , σε κτίριο που έγινε αποκλειστικά για τους γουνοποιούς και δη για την ΕΔΗΚΑ . Το κτίριο κατασκευάστηκε , με ίδια συμμετοχή 20% [οικόπεδο του δήμου και 40 εκατομμύρια του ΕΒΕ Καστοριάς . Έσοδα του ΕΒΕΚ από εξαγωγές γουνοποιών και 80 % από μεσογειακά προγράμματα Ποια χρήματα έβαλε το δημόσιο; ; Είναι πολύ περίεργο, το ενδιαφέρον ορισμένων , με το πρόσχημα, δήθεν , να εξοικονομήσουμε χρήματα , από τα ενοίκια μιας ξένης εταιρείας , για τον ΕΛΛΗΝΑ φορολογούμενο και να την βολέψουν σε κτίριο των γουνοποιών , ενώ όφειλε η ανεξάρτητη αρχή (τέως εφορία ) , που δεν υπάγεται πουθενά , να φροντίσει τουλάχιστον να φτιάξει δικό της κτίριο ,τόσα χρόνια .

Ας εγκαταλείψουν το όψιμο ενδιαφέρον τους ,για τους δανειστές , διότι το συγκεκριμένο οικοδόμημα δεν είναι νόμιμο να αλλάξει χρήση , θα παραμείνει σε αυτό το καθεστώς ,έστω και αν μείνει ένας γουνοποιός στην Καστοριά. Αντί να ασχοληθούν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ ,(όσο υπάρχουν ) με την ανάπτυξη της γουνοποιίας ,στην περιοχή μας αυτοί ασχολούνται με το θάψιμο του κλάδου, και επωμίζονται και τις ευθύνες, όσων διοίκησαν μέχρι σήμερα , με την κοντόφθαλμη πολιτική τους. Ας μη βάλουν οι Συριζαίοι ,την ταφόπλακα της γούνας και εισπράξουν το ανάλογο, ανάθεμα των γουνοποιιών

 

 

 

Back to top button