Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Καστοριά: Σύλληψη 4 ατόμων με 16,7 κιλά κάνναβη (φωτο)

Συνελήφθησαν χθες, (17-02-2017) το βράδυ σε περιοχή της Καστοριάς, τέσσερα (4) άτομα, εκ των οποίων ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας και τρεις ημεδαποί, ηλικίας 28, 28 και 50 χρόνων, για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση τους στο εσωτερικό της χώρας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς εντόπισαν σε περιοχή της Μεσοποταμίας Καστοριάς, -2- Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα να κινούνται από τα Ελληνοαλβανικά σύνορα προς το εσωτερικό της χώρας, όπου στο μεν πρώτο αυτοκίνητο, επέβαιναν ο 50χρονος και ο 38χρονος ως οδηγός-συνοδηγός αντίστοιχα οι οποίοι συντόνιζαν τη μεταφορά, ενώ στο δεύτερο όχημα επέβαιναν οι δύο 28χρονοι.

Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση των προαναφερόμενων αστυνομικών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, ακινητοποιήθηκαν τα δυο οχήματα στο 28ο χλμ. του Καθέτου Άξονα της Εγνατίας οδού Σιάτιστας-Κρυσταλλοπηγής.

Σε αστυνομική έρευνα που ακολούθησε βρέθηκε στο χώρο αποσκευών του δεύτερου οχήματος ένα τσουβάλι που περιείχε -17- πλαστικές συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -16- κιλών και -700- γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • -16- κιλά και -700- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • -5- κινητά τηλέφωνα με -6- κάρτες SIM και
  • ανωτέρω -2- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

 

Back to top button