ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Παναργειακός: Ήταν η …πιο ομάδα από την αρχή της χρονιάς (φωτογραφίες)

https://3.bp.blogspot.com/-zrOI4ZUIBcI/WKnQBOGa9NI/AAAAAAAAGCo/FRauESl4CTES4co7xdWIo0E7S8dSwiGjwCLcB/s1600/unnamed.jpg

Το πιο δεμένο σύνολο απ’ την αρχή της χρονιάς εμφάνισε στον χθεσινό αγώνα ο Παναργειακός απέναντι στην Αστραπή Μεσοποταμίας. Ο αγώνας που έληξε τελικά ισόπαλος 1-1 κράτησε το ενδιαφέρον των οπαδών και των δύο ομάδων ως το τελευταίο λεπτό.

    Ο Παναργειακός που αγωνίστηκε για 95 λεπτά με πάθος και ψυχή, προηγήθηκε στο 52ο λεπτό με γκολ του Λάκη. Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα της Αστραπής ισοφάρισε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλντι και ύστερα από υπόδειξη παράβασης από τον διαιτητή του αγώνα.
    Ο Παναργειακός αγωνίστηκε με τους Τσιάτσο κάτω απ’ τα δοκάρια, Δινάδη, Σιανή,  Βασιλειάδη, Τουπλικιώτη, Χότζα Π., Μπίζογλου, Μήλιο Π., Γαιτανάκη, Λάκη και Μπάτζιο. Ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι Μήλιος Χ. και Χότζα Μ.
     Αξιοσημείωτη είναι η εξαιρετική εμφάνιστη του δεκαπεντάχρονου Σπύρου Μπίζογλου  ο οποίος αποκτήθηκε από την ομάδα των Rossoneri τον Ιανουάριο και αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα χρώματα του Παναργειακού. Ο προπονητής του Παναργειακού κ. Τσακάλης δικαιώθηκε για την εμπιστοσύνη που έδειξε στον νεαρό παίχτη δίνοντας του θέση του στην αρχική εντεκάδα. Ο ίδιος άρπαξε την ευκαιρία και για όση ώρα αγωνίστηκε έδειξε ένα εξαιρετικό πρόσωπο. Από την ομάδα των Rossoneri τον Ιανουάριο αποκτήθηκε και ο νεαρός Στέφανος Ρόμπος.
   Η διοίκηση του Παναργειακού ευχαριστεί τους οπαδούς του Παναργειακού που έδωσαν ώθηση στους παίχτες της ομάδας από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

panargiakosfc.gr

 

Back to top button