Καστοριά

Αντωνίου για Τελιγιορίδου: “Έμαθε εύκολα να λέει συνεχώς ψέματα και να δουλεύει ψιλό γαζί τους συμπολίτες μας”

Μετά από χρόνια στο ΠΑΣΟΚ, ανακάλυψε ξαφνικά τον ΣΥΡΙΖΑ μόλις τα τελευταία  χρόνια και προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα

Κάποιος πρέπει να θυμίσει στην κ. Τελιγιορίδου ότι στο σπίτι του κρεμασμένου κανείς δεν μιλάει για σχοινί.

Και αυτό γιατί μετά από χρόνια περιπλάνησης στο ΠΑΣΟΚ, ανακάλυψε ξαφνικά τον ΣΥΡΙΖΑ μόλις τα τελευταία  χρόνια. Αν και οφείλω να της αναγνωρίσω ότι προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα. Έμαθε εύκολα να λέει συνεχώς ψέματα και να δουλεύει ψιλό γαζί τους συμπολίτες μας.

Ετοιμάζεται να σηκώσει το χέρι της για να ψηφίσει νέα μείωση των συντάξεων και νέα μείωση του αφορολόγητου ορίου μισθωτών και συνταξιούχων και την ίδια ώρα μιλάει για ασυναρτησίες και διχασμένες προσωπικότητες.

Θα ήταν στα αλήθεια αστείο αν δεν αφορούσε την μείωση των αποδοχών 1,5 εκ. περίπου μισθωτών και συνταξιούχων. Αλλά αυτό δεν φαίνεται να την απασχολεί και πολύ.

Λίγη περισσότερη σεμνότητα απέναντι τουλάχιστον σε αυτούς που ετοιμάζεται να περικόψει τα εισοδήματα τους και ταυτόχρονα τους λέει κατάμουτρα ψέματα, δεν θα έβλαπτε.

4 Comments

  1. Μαρία και το ΤΕΙ ανοιξε και το Αστυνομικο Μεγαρο και απο οτι φαινεται και την Αρχιτεκτονικη. Ζήτα συγνώμη και παραιτήσου…ντροπιαζεις την ΝΔ στην Καστορια

  2. πολυ πανικοβλητη φαινεται κ αντωνιου…μηπως η κατα συρροη δημοσκοπησεις θελουν να επιβαλλουν αποψη ενω στην πραγματικοτητα ειναι δυσκολα για την νδ…δεν ειμαι συριζα

  3. Και o πρώην αρχηγός σου είχε ιδρύσει την ΠΟΛ.Α…
    Και ο νυν αντιπρόεδρός σου ήταν στο ΛΑΟΣ
    Επιλεκτική μνήμη ή μνήμη χρυσόψαρου;
    Για πολύ μ@λ@κες μας περνάς ”κυρά” μου….

  4. εσύ Μαρία ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΠΟΤΕ? Ποτέ ναι στα μέτρα που μας επέβαλλαν οι κατακτητές; Ή το ξέχασες κι αυτός όπως ξέχασες το ”αλήτη προδότη Σαμαρά’ που εσείς οι ΝΔκράτες φωνάζατε πριν χρόνια για τον μετέπειτα ΄΄σωτήρα” σας; Πόσο πολιτικός είσαι αλήθεια…. κρίμα!!!!!!!

Back to top button