ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Πέρασε και το εμπόδιο των Αμπελοκήπων η Καστοριά, κερδίζοντας τη Δόξα με 0-2 (ρεπορτάζ)

Πιο εύκολα, από τι δείχνει το τελικό σκορ η Καστοριά, ξεπέρασε το εμπόδιο της Δόξας, στους Αμπελόκηπους, κερδίζοντας την, εκτός έδρας, με σκορ 0-2.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, αφοί οι γηπεδούχοι πρόβαλαν σθεναρή αντίσταση, αλλά υπέκυψαν στην ανωτερότητα της Καστοριάς. Το γεγονός ότι το σκορ κρατήθηκε σε χαμηλά επίπεδα, αποδεικνύει την αγωνιστικότητα της σκληροτράχηλης Δόξας, της οποίας οι παίκτες τα έδωσαν όλα.

Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ήτα αρκετό για να προσθέσει η Καστοριά ακόμη τρεις (3) βαθμούς στο ενεργητικό της. Το πρώτο γκολ επιτεύχθηκε στο 40΄με σουτ του Μηλιάτη, από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 69΄ο Μαντζάνας έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο Αντωνιάδης με κεφαλιά έκανε το 2-0. Σκορ, που ήταν και το τελικό του παιχνιδιού, αφού ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Ανδρεόπουλος κατόρθωσε να το κρατήσει χαμηλά με 2-3 πολύ καλές επεμβάσεις του.

Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Ντούκα Α. και των βοηθών του Πρεσπάρη Γ. και Χατζή Κ., άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς

Οι συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Ανδρεόπουλος, Σουκαλόπουλος, Τρυφόπουλος Λαζ. (85΄Γεωργιάδης Α.), Μιχαλόπουλος Ναουμ, Δίμτσιος, Νικολάου, Μιχαλόπουλος Χ. (60΄Ζησιάδης), Τρυφόπουλος Θωμ., Γουγούσης, Σιοπόβου, Γεωργιάδης Χρ. (65΄Νικόπουλος).

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Γιαρμάς, Χασάι, Νίνος (85΄Μελισσανίδης), Τράντας, Petrov, Αντωνιάδης, Damzi, Μηλιάτης, Tahirllari (60΄Πετρίδης), Astrauskas, Μαντζάνας (75΄Σίμος)

agsk-kastoria.blogspot.gr

 

Back to top button