Ελλάδα

Κεφτεδάκια με πουρέ πατάτας και ταραμά

Υλικά συνταγής

  • 2 φακέλοι Πουρές Πατάτας
  • 600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • 200 γρ.(1 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
  • 120 γρ. κρεμμυδάκι φρέσκο
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 300 γρ. σπανάκι κατεψυγμένο
  • 80 γρ. λεμόνι
  • 140 γρ. άσπρος ταραμάς
  • πιπέρι
  • Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις και λάδι για το τηγάνισμα

 

Εκτέλεση συνταγής

  1. Τσιγαρίζετε το φρέσκο κρεμμυδάκι σε 100 γρ. ελαιόλαδο, το σκόρδο και το σπανάκι και προσθέτετε το πιπέρι.
  2. Προσθέτετε το νερό, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το λεμόνι και τον ταραμά και αφήνετε να πάρουν βράση. Μόλις πάρουν βράση, προσθέτετε τον πουρέ και μετά το μίγμα με το σπανάκι.
  3. Πλάθετε τους κεφτέδες, τους αλευρώνετε και τους τηγανίζετε σε καυτό λάδι.

Τη λαχταριστή συνταγή του ανακαλύψαμε στο συνταγότοπο ΓΙΩΤΗΣ www.sintages-jotis.gr όπου βρήκαμε δεκάδες ακόμη ενδιαφέρουσες συνταγές.

icookgreek.com

Back to top button