Καστοριά

Καστοριά: Σύλληψη 48χρονου για μεταφορά 4 μη νόμιμων μεταναστών

Συνελήφθη χθες (27-02-2017) το βράδυ σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, 48χρονος υπήκοος Αλβανίας για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής πλησίον του ανισόπεδου κόμβου Άργους Ορεστικού Καστοριάς, διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος, οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος, μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, τέσσερις -4- υπηκόους Αλβανίας 27,29,36 και 54 χρονών, μη νόμιμους μετανάστες, έναντι χρηματικού ποσού, το οποίο θα κατέβαλλε έκαστος κατά την άφιξη τους στον τελικό προορισμό.

Σε βάρος του 54χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, για παράβαση του νόμου περί Αλλοδαπών.

Κατασχέθηκαν:

  • το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
  • έξι -6- κινητά τηλέφωνα με οκτώ -8- κάρτες SIM και
  • χρηματικό ποσό πεντακοσίων είκοσι -520- ευρώ.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Back to top button