ΓούναΚαστοριάΚόσμος

Saga Furs: Δημοπρασία Μαρτίου 2017 | Για πρώτη φορά προσφέρεται 100% πιστοποιημένη συλλογή μινκ γουνοδερμάτων

 

Η δημοπρασία Μαρτίου της Saga Furs θα πραγματοποιηθεί σε συνδυασμό με τις δημοπρασίες της American Legend και Fur Harvesters με σκοπό να παρέχει όλα τα γουνοδέρματα που χρειάζεται κανείς σε μία βολική τοποθεσία. Οι πωλήσεις θα πραγματοποιηθούν από 5 έως 15  Μαρτίου και η επιθεώρηση ξεκίνησε στις 27 Φεβρουαρίου.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΑ 100% ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΙΝΚ ΓΟΥΝΟΔΕΡΜΑΤΩΝ
Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των παγκόσμιων Οίκων Μόδας και των Καταναλωτών, η Saga Furs θα προσφέρει μία 100% πιστοποιημένη συλλογή Saga μινκ προς πώληση. Τα Lots τα οποία θα είναι διαθέσιμα θα είναι αρσενικά και θηλυκά White, Brown, Black και Mahogany. Είμαστε πολύ περήφανοι που θα πραγματοποιήσουμε αυτή την ιστορική προσφορά, η οποία αποδεικνύει επίσης την μακροπρόθεσμη  δέσμευση της Saga Furs στην αιειφορία.

Μια Μικτή Προσφορά 5 εκατομμυρίων γουνοδερμάτων υψηλής ποιότητας
Η Saga Furs θα προσφέρει 1.6 εκατομ. αρσενικά μινκ (sizes 40-0) και 1.5 εκατομ. θηλυκά μινκ (sizes 0-2). Η American Legend επίσης βρίσκετε στην ευχάριστη θέση να προσφέρει 1.8 εκατομ. από τα παγκοσμίως διάσημα γουνοδέρματα Blackglama® και American Legend® .

Μια μοναδική προσφορά Πιστοποιημένων Συλλογών Fox και Finnraccoon
Μια αποκλειστικά πιστοποιημένη συλλογή από γουνοδέρματα fox και Finnraccoon θα είναι διαθέσιμη, περιλαμβανομένου άλλων, 550 000 Blue Fox, 60 000 Blue Shadow Fox, 50 000 Blue Frost Fox, 45 000 Silver Fox, καθώς και 53 000 Finnraccoon.

Η καλύτερη συλλογή Άγριων Γουνοδερμάτων και Karakul
Η Fur Harvesters βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να προσφέρει 386 400 των υψηλότερης ποιότητας άγριων γουνοδερμάτων της. Η Saga Furs επίσης θα προσφέρει 150 000 Karakul.

Σας περιμένουμε στο Ελσίνκι.

 

fonikastorias.gr

Back to top button