ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ο Δήμος Καστοριάς συμμετέχει και φέτος στο Let’s Do It Greece


Πρόκειται για μια μεγάλη εθελοντική εκστρατεία που ξεκίνησε από νέα παιδιά της Ελλάδας, με στόχο να διαδώσει το μήνυμα του εθελοντισμού, δημιουργώντας ένα κίνημα θετικής ενέργειας σε όλη τη χώρα. Σκοπός του εγχειρήματος αυτού είναι να συντονιστούν εθελοντές από όλη τη χώρα, και να πραγματοποιήσουν οργανωμένες δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης, διαφόρων περιοχών.

Όσον αφορά τη συμμετοχή των σχολείων, θα διεξαχθεί «Εβδομάδα Εθελοντισμού Lets Do It Greece 2017», η οποία θα ξεκινήσει την Δευτέρα 27 Μαρτίου με κορύφωση την ημέρα της πανελλήνιας δράσης την Κυριακή 2 Απριλίου 2017. Πρόκειται για μια εβδομάδα δράσεων μέσα στη σχολική μονάδα, με σκοπό να υιοθετηθεί ο σχολικός χώρος ως πεδίο δράσης καθαρισμού και βελτίωσης του περιβάλλοντος.

Για το λόγο αυτό, οι Σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Καστοριάς, Σχολεία αλλά και Δημότες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε εθελοντικές δράσεις στα όρια του Δήμου μας και της πόλης της Καστοριάς, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 24/3/2017:

Οι σύλλογοι στην αίτηση τους, θα πρέπει να αναφέρουν την περιοχή δράσης που επιλέγουν, την ώρα και το σημείο συνάντησής τους, τον υπεύθυνο της δράσης τους και στοιχεία επικοινωνίας.

Διευκρινίζεται ότι ο Δήμος θα παρέχει όλα τα απαραίτητα υλικά καθαρισμού.

Γίνε και εσύ μέλος της μεγάλης εθελοντικής οικογένειας, μοιράσου το κοινό όραμα, δείξε την αγάπη και το σεβασμό σου για το περιβάλλον. Στις 2 Απριλίου 2017 έλα να φωνάξουμε όλοι μαζί Let’s do it Greece!

 

 

Back to top button