ΓούναΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η 42η Kastoria International Fur Fair θα φέρει την … Άνοιξη στον κλάδο της γούνας

Με τη συμμετοχή 112 συνολικά εκθετών – 82 εκ των οποίων είναι αμιγώς γουνοποιητικές επιχειρήσεις και, μάλιστα, κορυφαίες – θα ανοίξει τις πύλες της η 42η Kastoria
International Fur Fair στις 4 Μαΐου 2017, έχοντας υπερκαλύψει τα διαθέσιμα τετραγωνικά μέτρα του Εκθεσιακού Κέντρου Γούνας Δυτικής Μακεδονίας.

Το μεγάλο ενδιαφέρον των γουνοποιητικών επιχειρήσεων για τη συμμετοχή στην 42η Kastoria International Fur Fair,  μετά από τα Εκθεσιακά γεγονότα τόσο του Χονγκ – Κονγκ όσο και του Μιλάνο, τα οποία λειτούργησαν ενθαρρυντικά για την ανάκαμψη της ψυχολογίας, έρχεται να δημιουργήσει αισιόδοξα μηνύματα για τη βιομηχανία της γούνας, φέρνοντας τα πρώτα σημάδια της «Άνοιξης»  στον κλάδο.

Μεγάλη αναμένεται να είναι και η επισκεψιμότητα της Έκθεσης, καθώς πολλοί εμπορικοί επισκέπτες – πελάτες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, για την έλευση των οποίων θα προγραμματιστούν και φέτος πτήσεις τσάρτερ, με αξιοποίηση του αεροδρομίου «Αριστοτέλης»  της Καστοριάς.

Η μεγάλη – όπως όλα δείχνουν – επισκεψιμότητα της Έκθεσης  οφείλεται, πάντως, σε έναν μεγάλο βαθμό στις δράσεις προώθησης  που πραγματοποιούνται τόσο από τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», όσο και από άλλους φορείς, όπως η Helexpo ΔΕΘ. Επίσης, σημαντική ήταν η προβολή 42ης Kastoria International Fur Fair στις Παγκόσμιες Εκθέσεις Τουρισμού, σε πολλές εκ των οποίων υπήρχε συμμετοχή του Συνδέσμου.

Κατά τη διάρκεια της  Έκθεσης  θα πραγματοποιηθούν και οι παράλληλες εκδηλώσεις, όπως το workshop νέων σχεδιαστών, ενημερωτικές ημερίδες σε συνεργασία με τη Helexpo ΔΕΘ, αλλά και το GALA που φέτος θα γίνει σε χώρο «έκπληξη», με στόχο να προβληθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η πόλη της Καστοριάς, μέσα από τους  Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους που θα έρθουν στην περιοχή μας για την δημοσιογραφική κάλυψη της Έκθεσης.

 

Back to top button