Ελλάδα

Η νέα συγκινητική διαφήμιση που θα κάνει τους άνδρες να δακρύσουν (βίντεο)

Η πρώτη διαφήμιση μεγάλης μπύρας είχε κάνει τους πάντες να συγκινηθούν. Έδειχνε έναν πατέρα που λίγους μήνες πριν παντρέψει την κόρη του, ξεκίνησε στα κρυφά μαθήματα χορού, έτσι ώστε να την εκπλήξει και να χορέψει μαζί της τον πρώτο χορό του γάμου της.

Η νέα διαφήμιση της συγκεκριμένης μπύρας είναι ακόμη περισσότερο συγκινητική και παρουσιάζει μια διαφορετική ιστορία. Κύριοι πρωταγωνιστές είναι ένας νέος, που το πρωί σπουδάζει στο πανεπιστήμιο και το βράδυ, βοηθάει τον πατέρα του που εργάζεται στη λαχαναγορά.

Σαν μια ταινία μικρού μήκους, η διαφήμιση δείχνει τις σχέσεις ανάμεσα στον πατέρα και τον γιό. Ο πατέρας που κυριολεκτικά τον λατρεύει στη δουλειά είναι σκληρός και απαιτεί και από τον γιο του να είναι έτσι. Ο γιος από την άλλη, που το αίμα του βράζει, σιγά σιγά αρχίζει και απομακρύνεται από τον πατέρα του και μια μέρα στη δουλειά, για ασήμαντη αφορμή μαλώνουν και εγκαταλείπει και δουλειά και σπίτι.

Ο καιρός περνάει ο γιος παίρνει το πτυχίο του, πιάνει δουλειά σε μια εταιρία αναρριχάται και γίνεται μεγαλοστέλεχος. Τόσο καιρό δεν έχει μιλήσει με τον πατέρα του, ο οποίος του λείπει αφάνταστα.

Ένα ξήμερωμα πηγαίνει και περιμένει τον πατέρα του στη λαχαναγορά. Και ενώ εκείνος ξεφορτώνει καφάσια, ο μικρός…

Είναι μια διαφήμιση που αξίζει να τη δείτε.

 

topontiki.gr

Back to top button