Καστοριά

Τουρισμός: Συνάντηση Λάζαρου Ζήση με τον Δημήτρη Τρυφωνόπουλο

Την πρόθεσή του για ανάπτυξη και ανάδειξη του καστοριανού τουρισμού εξέφρασε ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) κ. Δημήτριος Τρυφωνόπουλος κατά τη συνάντησή του με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ Λάζαρο Ζήση, ο οποίος πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στον ΕΟΤ τη Δευτέρα 6 Μαρτίου.

Μέσα σε ένα θετικό κλίμα συνεργασίας ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού παρουσίασε τους άξονες του νέου ετήσιου προγράμματος τουριστικής πολιτικής που ακολουθεί ο Δήμος Καστοριάς, δίνοντας έμφαση στις διαδικασίες για την ενίσχυση της τουριστικής επισκεψιμότητας στον τόπο μας.

Συζητήθηκαν αναλυτικά οι τρόποι με τους οποίους ο Δήμος Καστοριάς μπορεί να αναδειχθεί ως πολυδιάστατο τουριστικό προϊόν υψηλής ποιότητας. Από την πλευρά του ΕΟΤ, ο κος Τρυφωνόπουλος και οι συνεργάτες του, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το τουριστικό πρόγραμμα της Καστοριάς και δεσμεύτηκαν για τη συνέχιση του διαλόγου, με στόχο την υλοποίηση κοινών τουριστικών προγραμμάτων για την αποτελεσματική ανάδειξη των συγκριτικών τουριστικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας, με άξονα την πολιτιστική κληρονομιά και το φυσικό πλούτο.

Back to top button