ΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Καστοριά: Η εκδήλωση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά (φωτογραφίες – βίντεο)

Ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης βρέθηκε σήμερα στην πόλη μας, ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Καστοριάς καθώς και η βουλευτής Καστοριάς κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου,  προκειμένου να ενημερωθούν οι συνδημότες μας, για τον νέο νόμο σχετικά με τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Καστοριάς ο κ. Κουρμούσης ανέλυσε τη διαδικασία  υπαγωγής σε ρυθμίσεις ή διακανονισμούς, που μπορούν να κάνουν οι πολίτες, με τις τράπεζες και το κράτος, προκειμένου να εξυπηρετούν χωρίς καθυστερήσεις τις οφειλές τους.

Ο Δήμαρχος κατά την τοποθέτησή του ανέφερε την σημαντικότητα λειτουργίας των Γραφείων Ενημέρωσης Δανειοληπτών, που έχει ήδη ξεκινήσει, τα οποία παρέχουν δυνατότητες ενημέρωσης για το  νομικό πλαίσιο υπερχρεωμένων νοικοκυριών και για την αναζήτηση εξατομικευμένων λύσεων.

Μετά το πέρας της ομιλίας του Ειδικού Γραμματέα, ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος με το κοινό και ο κ. Κουρμούσης απάντησε σε εξειδικευμένες ερωτήσεις των παρευρισκόμενων, σχετικά με δάνεια και άλλες οικονομικές υποχρεώσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=_inocKxZWn8

 

Back to top button