ΚαστοριάΝεστόριο

Τελιγιορίδου: Δρομολόγηση έργων υποδομών από το Υπουργείο Υποδομών για στους δήμους Καστοριάς και Νεστορίου

Τη δρομολόγηση χρηματοδότησης σημαντικών έργων οδοποιίας και αντιπλημμυρικών των δήμων Καστοριάς και Νεστορίου εξασφάλισε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Πιο συγκεκριμένα η κ. Τελιγιορίδου ζήτησε από τους δυο παραπάνω δήμους της περιοχής μας να καταθέσουν τις προτάσεις τους, από τις ώριμες μελέτες έργων που έχουν ήδη έτοιμες, ώστε να τις προωθήσει στο εν λόγω Υπουργείο για τη χρηματοδότησή τους. Οι προτάσεις του Δήμου Καστοριάς αφορούν μελέτες για έργα οδοποιίας σε διάφορες δημοτικές κοινότητες του δήμου, ενώ οι προτάσεις του Δήμου Νεστορίου  αφορούν αντιπλημμυρικά έργα και έργα οδοποιίας σύνδεσης της έδρας του Δήμου με τα χωριά του δήμου.

«Η ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών αξιολογεί θετικά την ένταξη σημαντικών  έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, το οποίο θα τρέξει το αμέσως επόμενο διάστημα.  Από την πλευρά των Δήμων θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες  για την υλοποίηση των αντίστοιχων προγραμματικών δράσεων. Προσπαθούμε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να κάνουμε σημαντικά έργα υποδομών που θα προσδώσουν καλύτερη ποιότητα ζωής στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας», επισήμανε η κ. Τελιγιορίδου.

 

 

Back to top button