Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

“ΓΡΙΟΘΕΣΙΑ”: Μια εξαιρετική ξεκαρδιστική παράσταση δωρεάν

Εξαιρετική πραγματικά ξεκαρδιστική παράσταση προσφορά στο κοινό του τόπου μας από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

ΓΡΙΟΘΕΣΙΑ: Ένα έργο της Αφροδίτης Ιωάννου και της Ιωάννας Κατσαρού, σε σκηνοθεσία Βάνας Βουρτσάκη από τη Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης «Διθύραμβος εξ΄ Αμάξης».

Γριοθεσία, ένα έργο επίκαιρο, μιλάει για την εποχή μας με τη γλώσσα της εποχής μας, αφηγείται με τις λέξεις αλλά και με τη γλώσσα των σωμάτων των ηθοποιών όλα όσα συμβαίνουν γύρο μας. Κεντρικό γεγονός, είναι οι πράξεις και οι δράσεις των δύο γειτονικών οικογενειών που ζουν στην Ελλάδα του σήμερα.

Δύο οικογένειες που προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Και γι΄αυτό αρπάζουν την ευκαιρία που τους δίνεται και υιοθετούν δύο γριές που απόμειναν μόνες στη ζωή. Όσο και αν φαντάζει ευρηματική μια τέτοια επιλογή λαμβάνοντας υπόψη τις πολιτικές και κοινωνικές συγκυρίες, πολύ γρήγορα θα οδηγηθούν σε ανέλπιστες περιπέτειες. Δικαιώνονται οι δύο οικογένειες με την απόφαση τους να υιοθετήσουν τις δύο γριές;

Η παράσταση θα γίνει το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 στις 7:00 μ.μ. στη θεατρική σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου Άργους Ορεστικού.

Η είσοδος είναι δωρεάν

 

Back to top button