ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Χαιρετισμοί την Παρασκευή και στην Παναγία Κουμπελίδικη

Η Ακολουθία της Γ’ Στάσης των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο θα ψαλεί την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017, σε όλους του Ναούς και τις Μοναστικές Αδελφότητες της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ θα χοροστατήσει και θα μιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος Καστοριάς. Η Ακολουθία των Χαιρετισμών θα ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ.

Επίσης, στις 9.30 μ.μ. θα τελεσθεί η Ακολουθία των Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό Παναγίας Κουμπελίδικης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ.

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου θα τελεσθούν Ιερές Αγρυπνίες σε Ναούς της Μητροπολιτικής μας Περιφέρειας, όπως και κάθε Παρασκευή κατά τη διάρκεια της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, επ’ ευκαιρία της εορτής του Αγίου Σάββα του εν Καλύμνω.

Συγκεκριμένα, θα τελεσθούν στους Ιερούς Ναούς Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καστοριάς, Αγίου Νεκταρίου Άργους Ορεστικού, Μαυροχωρίου, Δενδροχωρίου, Αμπελοκήπων, Καλοχωρίου, Κάτω Νεστορίου, Κορεστείων, Μανιάκων, Πεδινού, Οινόης, Βασιλειάδας, Κεφαλαρίου. Οι Ιερές Αγρυπνίες θα είναι αφιερωμένες στους ασθενείς.

 

Back to top button