Καστοριά

Η αποκάλυψη από τη σύζυγο του αστυνομικού

 

Η σύζυγός του 30χρονου που ομολόγησε τη δολοφονία του ταξιτζή, με τα όσα είπε στους αστυνομικούς αποκάλυψε κάποια σημαντικά στοιχεία.
Η 29χρονη γυναίκα δήλωσε ότι ο σύζυγός της δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την υπηρεσία του. Όπως είπε η γυναίκα οι συνάδελφοί του τον ρώτησαν σε ποιον ανήκει το χωράφι στη Λεύκη της Καστοριάς και εκείνος απάντησε πως ανήκει στον πατέρα του.
Εκείνη τη στιγμή ο αστυνομικός στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής τον ενημέρωσε ότι στο χωράφι είχε βρεθεί ένα πτώμα.
Όπως περιγράφει η γυναίκα από εκείνη τη στιγμή η συμπεριφορά του άλλαξε κάπως, ένιωθε, λέει η 29χρονη, κάπως τρομαγμένος, ωστόσο όταν το ρώτησε τι συμβαίνει εκείνος της απάντησε απλά ότι είχε πόνο στο στομάχι.
Η σύζυγος του ειδικού φρουρού περιγράφει πως ο 30χρονος πήγε για ύπνο χωρίς να δείξει ιδιαίτερα σημάδια πανικού ή ανησυχίας.
Τα ξημερώματα μετά τη μία το τηλέφωνο ξαναχτύπησε. Τότε ενημερώθηκε ότι έπρεπε να παρουσιαστεί στην υπηρεσία. Η γυναίκα λέει ότι έμαθε από το internet όσα συνέβαιναν, ο ίδιος δεν της αποκάλυψε το παραμικρό, επισήμως έμαθε για τη δολοφονία όταν οι αστυνομικοί στης 10:00 το πρωί της επόμενης ημέρας πήγαν στο σπίτι τους για έρευνα…
Έμπειροι αστυνομικοί τονίζουν ότι η συμπεριφορά του 30χρονου αφήνει ερωτήματα. Εάν πράγματι στόχος του ήταν η ληστεία και εάν πράγματι, όπως τονίζουν, το κακό έγινε χωρίς να έχει προσχεδιάσει την επίθεση ο ειδικός φρουρός θα έπρεπε τουλάχιστον να είναι ανήσυχος και γενικότερα να έχει διαφορετική συμπεριφορά απ’ αυτή που περιγράφει η σύζυγός του.
Ο 30χρονος φάνηκε να ανησυχεί μόνο μετά το πρώτο τηλεφώνημα ως τότε η σύζυγός του δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό, ενώ στη συνέχεια πήγε για ύπνο. Αυτή, λένε οι ειδικοι δεν είναι η συμπεριφορά που έχει συνήθως ένας άνθρωπος όταν έχει αφαιρέσει μια ζωή…
Τα ερωτήματα για τα πραγματικά κίνητρα της δολοφονίας κατά πολλούς παραμένουν αναπάντητα.

newsit.gr

Back to top button