ΑθλητικάΚαστοριά

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα Κρόνος – Ηρακλής Πολυκάρπης 2-1 και από τους αγώνες των ακαδημιών του Κρόνου (βίντεο)

Μεγάλη νίκηπέτυχε ο Κρόνος απέναντι στον Ηρακλή Πολυκάρπης με 2-1 (2-0 ημίχρονο) με γκολ των Μιχαηλίδη 7 μετά από κάθετη πάσα του Βαενά και Μήλιου στο 37΄ από έξοχη ενέργεια του Πετρόπουλου από δεξιά και ασίστ του ίδιου΄Ενώ είχε τις ευκαιρίες να πετύχει πιο άνετη νίκη με πολλές άλλες χαμένες ευκαιρίες όταν σε μία από αυτές σε σουτ του Καραγιαννίδη η μπάλα σημάδεψε το κάθετο δοκάρι . Το 2-1 πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 80΄αλλά χωρίς να κινδυνέψει ιδιαίτερα ο Κρόνος πήρε τελικά τους τρείς βαθμούς της νίκης.Κορυφαίοι από τον Κρόνο οι Πετρόπουλος , Τήλιος, Αντωνόπουλος , Μήλιος και Τσαμαντουρίδης . Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για το ήθος του και το fair play.

Φωτογραφίες: Χρήστος Τόσκος

Προπαιδικό

Χθες το πρωί για το προπαιδικό πρωτάθλημα Καλλιθέα – Κρόνος 0 – 7 με γκολ των Κυριακού 3 , Νικολάου 2, και από ένα γκολ Παναγιωτίδης , Γατόπουλος.

Φιλικοί αγώνες Κρόνου και Πρωτέα Ευόσμου

Με επιτυχία στέφθηκαν και οι φιλικοί αγώνες μεταξύ Κρόνου και Πρωτέα Ευόσμου το πρωί καθώς και Πρωτέα Ευόσμου και Παναργειακού το ίδιο απόγευμα . Το γήπεδο Κολοκυνθούς γέμισε με πλατιά παιδικά χαμόγελα που στόλισαν για άλλη μια φορά μια διοργάνωση του Κρόνου. Οι Θεσσαλονικείς θα διανυκτερεύσουν στην πόλη μας και θα έχουν αύριο την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να γνωρίσουν τις ομορφιές της Καστοριάς. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους επισκέπτες και τους ευχόμαστε καλή διαμονή καθώς και την ακαδημία Παναργειακού που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας και συμμετείχε σε αυτή την μικρή ποδοσφαιρική γιορτή.

Παίδων

Το πρωί της Κυριακής για το πρωτάθλημα παίδων ΕΠΣ Καστοριάς , ΚΡΟΝΟΣ – ΚΑΣΤΩΡ 12-0 ( Παπαδόπουλος 3 , Γεωργόπουλος 3, Κυριζάκης 2, Κοέν , Παπαχρήστου , Γκέλη , και Καλαπούτης οι σκόρερ

 

 

Back to top button