Ελλάδα

Η Ώρα της Γης: 25 Μαρτίου 20:30 – 21:30 σβήνουμε τα φώτα!

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μας διαχωρίζουν: φύλο, εθνικότητα, φυλή, πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις. Όμως, στον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή, δεν έχει σημασία τίποτα απ’ όλα αυτά – είμαστε όλοι πολίτες του πλανήτη Γη και εμείς οι ίδιοι κρατάμε το μέλλον στα χέρια μας!

Η Ώρα της Γης είναι μια παγκόσμια δράση που γίνεται κάθε χρόνο, με σκοπό να ενημερώσει τους ανθρώπους για την κλιματική αλλαγή και να τους ενθαρρύνει να σβήσουν τα φώτα για μία ώρα για να δείξουν ότι ενδιαφέρονται για το μέλλον του πλανήτη μας.

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 20:30 – 21:30 καλούμαστε να πάρουμε μέρος στην Ώρα της Γης και να ενωθούμε με τον υπόλοιπο πλανήτη για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, στέλνοντας έτσι το δικό μας συμβολικό μήνυμα.

Στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα στους πολιτικούς και τις κυβερνήσεις: “Νοιάζομαι για τον πλανήτη μου!”. Φυσικά μια ώρα στο σκοτάδι δεν δίνει λύση στην κλιματική αλλαγή. Ωστόσο, εκατομμύρια άνθρωποι κλείνοντας μαζί τα φώτα στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα.

Το κίνημα της Ώρας της Γης ξεκίνησε στις 31 Μαρτίου 2007 από το WWF Αυστραλίας, με πάνω από 2.2 εκατομμύρια άτομα και 2.000 επιχειρήσεις να σβήνουν τα φώτα τους.

sofokleousin.gr

 

Back to top button