Καστοριά

Οι αρχές ξανά στο Δάσος Μεσοποταμίας

Μετά το τελευταίο συμβάν είχαμε ξανά το Σάββατο περιστατικό με ασυνείδητους του ίδιου μας του χωρίου και ξανά τη Δευτέρα, με την έλευση του Δασαρχείου στο χώρο του Δάσους για να επιληφθεί της κατάστασης και τις δύο φορές.
Πάλι οι ίδιοι γνωστοί άγνωστοι, πάλι οι ίδιες αδικαιολόγητες πράξεις. Πλέον δεν υπάρχει κανένας σεβασμός προς την φύση, καθόλου εκτίμηση στην προσπάθεια του Φυσιολατρικού Συλλόγου.
Οι κύριοι που κάνουν τη “δουλειά” τους ισχυρίζονται πως δεν έκοψαν οι ίδιοι τα δέντρα και πως απλά μαζεύουν τα “πεσμένα” ενώ δίπλα τους στέκουν οι κορμοί των δέντρων που έχουν κοπεί από τη ρίζα.
Ακόμα και αυτά τα “ΠΕΣΜΈΝΑ” κύριοι ασυνείδητοι παράνομοι υλοτόμοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη διαμόρφωση του χώρου μας, του Δάσους που όλοι τόσο αγαπάμε. Να γίνουν καινούρια τραπέζο – καθίσματα για να κάθεστε εσείς και οι οικογένειές σας τα καλοκαίρια και τις πρωτομαγίες. Παγκάκια για να χαλαρώνετε δίπλα στο ποτάμι και να απολαμβάνετε τη φύση.
Ο Σύλλογος ζητά από όλους τους ευσυνείδητους και ευαισθητοποιημένους πολίτες να αναφέρονται απευθείας στις αρμόδιες αρχές αν αντιληφθούν κάτι.
Αλλά και ο ίδιος ο Σύλλογος πλέον ακολουθεί αυτή τη γραμμή.

Φυσιολατρικός Σύλλογος Μεσοποταμίας

dasosmesopotamias.blogspot.gr
 

 

2 Comments

  1. Αξιότμοι Κύριοι και Κυρίες, σε λάθος δρόμο ψάχνετε τους υπαίτιους.

    Να τους ψάξετε σε αυτούς που έφεραν την κοινωνία σε αυτό το σημείο να κάνει αυτά που κάνει για να ζεστάνει τα παιδιά του, τίποτε άλλο.

    Εγώ λέω να κάψουμε τα νταούλια που βαρέσαμε και χόρεψαν οι αγορές…..

    1. Πολύ καλό. Μπράβο. Βρήκες τους υπαίτιους. Σερίφη να σε κάνουν. Μα σε όλα οι κυβερνήσεις; Κι αλλού αγαπητέ (παντού δηλ) υπάρχει φτώχεια αλλά για το χάλι της Μεσοποταμίας (γιατί χάλι είναι) ΔΕΝ είναι δικαιολόγία.

Back to top button