Κόσμος

Συγκλονίζει ο Μάικλ Κέιν

Για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο μίλησε δημόσια ο πολυβραβευμένος βρετανός ηθοποιός τονίζοντας ταυτόχρονα ότι αν δεν υπήρχε η σύζυγός του θα είχε πεθάνει προ πολλού.

Σε συνέντευξη που έδωσε στη Sun, ο Μάικλ Κέιν μίλησε ανοιχτά για τον καρκίνο, που χτύπησε την πόρτα του. Φανερά αδυνατισμένος από την περιπέτειά του, ο 84χρονος ηθοποιός υπογράμμισε ότι εύχεται να έχει μερικά χρόνια ακόμα για να δει τα εγγόνια του να μεγαλώνουν!

«Ξέρω ότι οι μέρες μου είναι μετρημένες κι αυτή είναι η βασική μου ανησυχία. Έχω κόψει τελείως το ποτό και ψάχνω να βρω τι είναι κατά του καρκίνου, τι πρέπει να τρώω, τι να κάνω ή τι να μην κάνω. Πιθανώς, θα μπορούσα να πεθάνω τώρα καθώς σας μιλάω, αλλά ξέρετε έχω χάσει πάνω από 13 κιλά μόνο και μόνο επειδή θέλω να δω τα εγγόνια μου να μεγαλώνουν. Τα 6χρονα δίδυμα και το 7χρονο αγόρι μου. Θα ήθελα το αγόρι να γίνει 17 χρόνων», είπε στην εφημερίδα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επί 44 (!) χρόνια σύζυγό του Σακίρα [φωτό επάνω], στην οποία, όπως τόνισε χρωστά τα πάντα.

«Χωρίς αυτήν θα είχα πεθάνει εδώ και πολύ καιρό… Συνήθιζα να πίνω ένα μπουκάλι βότκα την ημέρα και να καπνίζω πολλά πακέτα τσιγάρα», είπε ο ηθοποιός και συγκίνησε.

womenonly.gr

Back to top button