Καστοριά

Κοσμάς Βαρσάμης: Δεν επιτρέπω απαξιωτικά σχόλια προς τον Παναγιώτη Κωστούλα

Αντί να ανοίξουμε τα παράθυρα και να μπει φρέσκος καθαρός αέρας, ανοίξαμε τα ντουλάπια και βγήκαν σκελετοί που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Για τον  που γίνεται λόγος τις τελευταίες ώρες λόγω της παραίτησής του από την ΚΠΕ μπορώ να μιλήσω όσο κανένας άλλος. Και σε αυτό είμαι απόλυτος.
Ως γραμματέας της παράταξης στην Δ. Μακεδονίας και την Καστοριά από το 2013, βίωσα προσωπικά την απόλυτη μοναξιά, απαξίωση και προσβολές από απίστευτους αριβίστες του χώρου και όχι μόνο.
Δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτά για λόγους αξιοπρέπειας.
Άνθρωποι που ευνοήθηκαν, μεγαλοστελέχη και όχι μόνο και τα ονόματά τους γνωστά, σπίλωσαν, εξύβρισαν,και ειρωνεύτηκαν εμένα προσωπικά, αλλά και αυτούς τους λίγους ήρωες και ηρωίδες (που κάποια στιγμή πρέπει να πω τα ονόματά τους) στάθηκαν θεματοφύλακες αξιών του χώρου, πληρώνοντας τεράστιο προσωπικό κόστος.
Μέσα σε αυτούς από τους πρώτους ο Παναγιώτης Κωστούλας.
Στάθηκε κοντά μου. Μου συμπαραστάθηκε με κάθε τρόπο και ανέπτυξε την πολιτική του ευφυία ποικιλοτρόπως με τις παρεμβάσεις του .Και ήταν παρών μαζί μου στο ψηφοδελτιο της μάχης της αλήθειας τον Ιανουάριο του 2015 με Πρόεδρο τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Σεπτέμβριο του 2015 με την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά.
Δεν επιτρέπω λοιπόν επειδή γνωρίζω τα απαξιωτικά σχόλια κάποιων προς τον Παναγιώτη. Ήταν εδώ όταν άλλοι πηδούσαν σαν τα ποντίκια από το καράβι. Και κάποιοι εξ αυτών που ξαναανέβηκαν στο καράβι έχουν το θράσος να κουνάνε και δάχτυλο.
Αιδώς Αργείοι!

Ο γραμματέας της Ν.Ε. Καστοριάς ΠΑΣΟΚ Κοσμάς Βαρσάμης στο facebook για την παραίτηση Κωστούλα.

Ενώ σε χθεσινή του ανάρτηση έγραψε:

“Αντί να ανοίξουμε τα παράθυρα και να μπει φρέσκος καθαρός αέρας, ανοίξαμε τα ντουλάπια και βγήκαν σκελετοί που κυκλοφορούν ελεύθεροι…
Αυτά για την σημερινή συνεδρίαση του συντονιστικού…”

One Comment

  1. Κομμάτι κομμάτι η αποχώρηση του Βενιζέλου απο το ΠΑΣΟΚ …. Η αλαζονεία και η έπαρση αυτου του πολιτευτή αλλα και ο ταλιμαπνισμος των οπαδών του δε εχει όρια για την εξουσία ακόμη και μια καρέκλα στην γωνία . Με το καλο τους εύχομαι στην ουρά του άρματος του Κούλη , αλλωστε μην ξεχνάμε κ. γραμματέα έτρεξες προσωπικά για την εκλογή του Κούλη στις εσωκομματικές της ΝΔ …. Σύντροφε απο τα lidl….

Back to top button