Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

20. 000 ψέματα σε βάθος τριετίας…! (του Γρηγόρη Στεφάνου)

Κανονικά δεν θα άξιζε να ασχοληθεί κανείς με μια ακόμη ψεύτικη “δέσμευση” της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Από την υπογραφή του τρίτου μνημονίου και μετά απέδειξαν πως η πολιτική αναξιοπιστία και ο αριβισμός είναι ένα αγώνισμα που τους θέλγει .
Επειδή, όμως, υπάρχουν νέοι συνάδελφοι που έλαβαν τοις μετρητοίς τις διαβεβαιώσεις των υπουργών παιδείας για 20.000 διορισμούς σε βάθος τριετίας “αναγκάζομαι” να κάνω αυτή τη μαζοχιστική καταβύθιση στο πέλαγος του επικαλυμμένου συριζαίικου τυχοδιωκτισμού και να τονίσω στους αγαπητούς συναδέλφους πως πρέπει να είναι υποψιασμένοι με ό,τι ακούν να εξαγγέλλεται από αυτή την κυβέρνηση .

Δεν θα μπω στον κόπο να ποστάρω τις δεκάδες αναφορές του Φίλη και του νυν υπουργού παιδείας για τους δρομολογημένους διορισμούς και τη συζήτηση για τον τρόπο που θα γίνουν ,γιατί αυτό το άθλημα ξεπερνά και αυτόν ακόμη το μαζοχισμό .(όποιου αντέχουν τα νεύρα ας κάνει τη σχετική αναζήτηση στο διαδίκτυο)
Θα θυμίσω μόνο πως αυτή η ομάδα των ηττημένων που παριστάνει την κυβερνητική πλειοψηφία και την κυβέρνηση το μόνο που κάνει ,υποδυόμενη μάλιστα την φιλολαϊκή δύναμη,είναι να κανιβαλίζει τις ζωές μας έπειτα από κάθε πολιτική ταπείνωση που υφίσταται .
Θα τονίσω επίσης πως αντιλαμβάνεται την πολιτική συνέπεια ,το λαϊκό συμφέρον και την κοινωνική ευαισθησία απόλυτα ταυτισμένες με την κομματική ιδιωφέλεια .

Πρόκειται ξεκάθαρα για το λύκο που παριστάνει την αθώα κοκκινοσκουφίτσα .
Μη πείθεστε, λοιπόν, από τις υποτιθέμενες υποσχέσεις.
Ας εισπράξουν την παχυλή αντιμισθία τους για όσο καιρό ο Σόιμπλε τους το επιτρέπει κι ας πάψουν να κάνουν δηλώσεις που δεν τις φτάνει το πολιτικό τους ανάστημα.
Εν προκειμένω,το αν θα γίνουν ενέργειες αναβάθμισης της παιδείας σ αυτή τη χώρα θα καθοριστεί ,μάλλον, κάποια άλλη στιγμή, όταν (αν) θα παράγεται πολιτική από στιβαρά και αυτόβουλα πολιτικά υποκείμενα .
Από τους ηττημένους και υποταγμένους που μας κυβερνούν(έτσι αυτοπροσδιορίζονται άλλωστε) δεν νομίζω πως έχουμε να περιμένουμε κάτι…

Γρηγόρης Στεφάνου

Back to top button