ΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Καστοριά: Η συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα και η παρεξήγηση επί σκηνής με το κοινό (βίντεο)

Την Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017 ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C εμφανίστηκαν το Prague Live Stage στη Καστοριά.Το μαγαζί ήταν γεμάτο (περίπου 300 άτομα), η συναυλία διήρκησε λίγο πάνω από 2 ώρες (ξεκίνησε 22:15 και τελείωσε 00:25), ο Γιάννης Αγγελάκας κάλυψε ένα ευρύ φάσμα της προσωπικής του καριέρας, μην αφήνωντας παραπονούμενους και τους νοσταλγούς της εποχής του με τις ΤΡΥΠΕΣ, μιας και έπαιξε περίπου 6 κομμάτια.

Το κοινό ήταν θερμό και συμμετείχε ενεργά σε κάθε κομμάτι, ειδικά στα πιο γνωστά και αγαπημένα, όπως “Είμαι Τυχερός”, “Χαμένος”, “Σιγά Μη Κλάψω” και σε ΟΛΑ από τις ΤΡΥΠΕΣ (το “Ταξιδιάρα Ψυχή” το τραγούδησε κλασσικά μόνο το κοινό με τη συνοδεία της μπάντας).

Σε κάποιο σημείο βέβαια ο Αγγελάκας απευθύνθηκε στο κοινό, λέγοντας ότι είμαστε εδώ για να τραγουδήσουμε κυρίως τα δικά μας κομμάτια, και ότι όσοι δε γουστάρουνε γενικά μπορούνε να αποχωρήσουν και να μείνουνε οι 50 που πραγματικά γουστάρουνε, και να ζήσουνε στο δικό τους μουσικό “κόσμο”. (Ρωτώντας τον μετά, μας είπε πως ο λόγος που το ανέφερε αυτό ήταν η προσωρινή οχλαγωγία, αν και τελικά έμεινε υπερβολικά ευχαριστημένος από την όλη διοργάνωση και το κοινό, οπότε το θεωρούμε ως μια ατυχής δήλωση της στιγμής).

Συνολικά ακούσαμε 29 κομμάτια, με ένα μικρό διάλειμα (στο 24ο τραγούδι).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε  τη set list και να απολάυσετε αρκετά βίντεο από τη συγκεκριμένη πολύ πετυχημένη συναυλία!

(Επόμενη μεγάλη συναυλία την Κυριακή των Βαϊων, 9 Απριλίου στο Prague Live Stage με τον θρυλικό τραγουδιστή των Rainbow/Deep Purple, JOE LYNN TURNER)

Για το Rock Overdose,
Ζήσης Πετκανάς 

 

rockoverdose.gr

 

Back to top button