ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΕλλάδαΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Μαρία Φίσκα: Το νέο αστέρι της σκοποβολής από το Άργος Ορεστικό

skopovolh_agwnas

Την Κυριακή 26/3 ο Παναθηναϊκός Α.Ο., διοργάνωσε αγώνες αεροβόλων όπλων Ά κατηγορίας στο Εθνικό σκοπευτήριο του Βύρωνα. Η ανταπόκριση ήταν πέρα από κάθε προσδοκία καθώς συμμετείχαν 167 αθλητές όλων των κατηγοριών  (αριθμός ρεκόρ για διασυλλογικούς αγώνες) και πραγματοποιήθηκαν  αρκετά καλές επιδόσεις. Παρά το μεγάλο πλήθος σκοπευτών, η διοργάνωση εκτυλίχτηκε άψογα και αποτέλεσε δυνατό crash test ενόψει των Πανελλήνιων αγώνων που διεξάγονται το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. καινοτόμησε για άλλη μια φορά καθώς παρείχε σε αθλητές και θεατές τη δυνατότητα επισκόπησης των αποτελεσμάτων σε πραγματικό χρόνο με τη χρήση του κινητού τηλεφώνου (QR Code live results). Αν και το σύστημα δοκιμάστηκε πιλοτικά, έτυχε μεγάλης αποδοχής και αναγνώρισης, σκορπίζοντας ενθουσιασμό σε μικρούς και μεγάλους αθλητές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας συμμετείχε με 35 αθλητές, με αρκετούς να μη μπορούν να ρίξουν λόγω των υποχρεώσεων της οργάνωσης του αγώνα. Γίνεται αντιληπτή η ανάπτυξη του τμήματος, η οποία ενισχύει  πολύ την ελληνική σκοποβολή και δημιουργεί μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η πρώτη θέση με ατομικό ρεκόρ 414.4/436 του Βασίλη Παππά στην κατηγορία αεροβόλο τουφέκι Πάιδων  Α’, η δεύτερη θέση του Γιαννιτσάνου Γιάννη με επίδοση 392,9/436 στην κατηγορία αεροβόλο τουφέκι Πάιδων  Β’, η δεύτερη θέση με ατομικό ρεκόρ  του Σαλτάγιαννη Άρη 541/600 στο πιστόλι εφήβων, η τρίτη θέση της Άννα Ξανθάκη με πολύ καλή επίδοση 371/400 στο πιστόλι γυναικών,  το ατομικό ρεκόρ του Ασλάνη Αντώνη στο τουφέκι εφήβων 537/654, η παρουσία για πρώτη φορά των Γκεσούλη Ιακύνθη και Κουγιούφα Ναταλία στην κατηγορία πιστόλι νεανίδων,  επίσης η παρθενική εμφάνιση των Στέφανο Παππού 421/600 και Κωνσταντίνο Παππού 418/600 στο πιστόλι εφήβων, το ατομικό ρεκόρ της Ειρήνη Πατεράκη 363/400  που της δίνει το δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες επιλέκτων Εθνικής ομάδας, το ατομικό ρεκόρ της πολλά υποσχόμενης Μαρίας Φίσκα 349/400 και το ατομικό ρεκόρ του Παναγιώτη Βαρταλά 555/600 στο πιστόλι αντρών.

skopovolh_agwnas3

panathinaikos1908.gr

Back to top button