ΓούναΚαστοριά

Στην Fur Excellence In Athens 2017 η Ολυμπία Τελιγιορίδου (φωτογραφίες στα περίπτερα)

 «Η ελληνική γουνοποιία κρατά τα σκήπτρα στην παγκόσμια αγορά της γούνας»

Στην Fur Excellence In Athens 2017, που πραγματοποιείται στο Metropolitan EXPO στην Αθήνα, παραβρέθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Η κ. Τελιγιορίδου παρακολούθησε την Πέμπτη 30 Μαρτίου στο Μουσείο Βορρέ το εντυπωσιακό gala με τις νέες δημιουργίες των καστοριανών γουνοποιών και τις πλούσιες συλλογές γεμάτες φαντασία και πρωτοτυπία.

«Η ελληνική γουνοποιία κρατά τα σκήπτρα στην παγκόσμια αγορά της γούνας. Η διοργάνωση του σόου αλλά και τα κομμάτια που παρουσιάστηκαν ήταν πολύ υψηλού επιπέδου, ένα γεγονός το οποίο πιστεύουμε ότι συμβάλει στην αναβάθμιση της ελληνικής γουνοποιίας», δήλωσε η βουλευτής αμέσως μετά τη λήξη του gala.

Η κ. Τελιγιορίδου την Παρασκευή 31 Μαρτίου επισκέφτηκε όλα τα περίπτερα των εκθετών στο Metropolitan EXPO, που εκθέτουν τις πανέμορφες δημιουργίες των γούνινων και δερμάτινων ενδυμάτων, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί στους γουνοποιούς που παίρνουν μέρος στην έκθεση καλές δουλειές και στους διοργανωτές καλή επιτυχία.

«Η Fur Excellence In Athens 2017 είναι ένας θεσμός που ανοίγει νέες προοπτικές στον ορίζοντα του σημαντικού αυτού κλάδου. Υποχρέωση μας είναι οργανωμένα, με συλλογικές δράσεις και ενέργειες στρατηγικής σημασίας να αναδείξουμε την περιοχή μας και το τοπικό προϊόν που παράγουμε, στηρίζοντας την ελληνική γουνοποιία που αποτελεί μοχλό ανάπτυξης για την ακριτική περιοχή μας», επισήμανε η βουλευτής μετά την περιήγηση στα περίπτερα.

Back to top button