Ελλάδα

Αρτέμης Σώρρας: Εμφανίστηκε έστω και… γραπτώς! “Αφήστε τη γυναίκα μου ήσυχη”

– Με μήνυμά του που μετέδωσε αποκλειστικά το “Live News” ο Αρτέμης Σώρρας αναλαμβάνει την ευθύνη της υπόθεσης της Πάτρας
– “Η σύζυγός μου δεν έχει καμία σχέση και συμμετοχή στην υπόθεση” δηλώνει ο ίδιος
– Σεβασμό ζητά μέσω του συνηγόρου της και η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα

Με μήνυμά του που μεταδόθηκε αποκλειστικά από το “E” και την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, “Live News”, ο Αρτέμης Σώρρας ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την υπόθεση της Πάτρας, δηλώνοντας παράλληλα πως η συζυγός του, που καταδικάστηκε επίσης, δεν έχει καμία σχέση και συμμετοχή στην υπόθεση.

Την ίδια ώρα ο συνήγορος του ζευγαριού, δηλώνει στο “Live News” πως η μη εμφάνιση της συζύγου του Αρτέμη Σώρρα έχεις να κάνει με υποκειμενικούς της λόγους “που ίσως δεν είναι ανακοινώσιμοι”.

Το μήνυμα του Αρτέμη Σώρρα αναφέρει χαρακτηριστικά: “Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την υπόθεση της Πάτρας. Η γυναίκα μου δεν έχει καμία σχέση και συμμετοχή. Θα καταθέσω σχετική γραπτή δήλωση στο πενταμελές εφετείο Πατρών. Η αλήθεια θα λάμψει.

Σε δεύτερο βαθμό θα αποδειχθεί η αλήθεια στην αντιδικία μου με τον Φώτη Λεπίδα. Σε ό,τι αφορά τα άλλα αδικήματα οι κατηγορίες δεν ευσταθούν. Ας έχουν όλοι λίγη υπομονή και θα ξεκαθαρίσουν όλα.”

Από την πλευρά του, ο συνήγορος του ζευγαριού, Βασίλης Νουλεζάς μιλώντας εκ μέρους της συζύγου Σώρρα, αναφέρει; “Η Βάια Ρουγκλίου το μόνο που δηλώνει δι εμού είναι ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση ή ενεργό συμμετοχή στη διάπραξη του αδικήματος για το οποίο ερήμην καταδικάτηκε με τον Αρτέμη Σώρρα. Υπενθυμίζει ότι όλοι πρέπει να σεβαστούν ότι είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται και δεν υποβάλλει τον εαυτό της σε εκτέλεση της απόφασης δια της δικαιοσύνης έχει να κάνει με υποκειμενικούς δικούς της λόγους, που δεν γνωρίζω και δεν είναι ίσως ανακοινώσιμοι. Σίγουρα, ένα κλίμα “τρομοκρατίας” σίγουρα υπάρχει και ο καθένας σίγουρα, θα πρόσεχε.”

Μιλώντας, στον Νίκο Ευαγγελάτο ο γραμματέας της “Ελλήνων Συνέλευσις” Βασίλης Παπαθεοδώρου “άδειασε”… διακριτικά τον Αρτέμη Σώρρα, τονίζοντας πως “αν η Τράπεζα της Ελλάδας διαπίστωσε πως τα ομόλογα ήταν πλαστά έπρεπε να κινήσει διαδικασία εναντίον του”, ενώ σημείωσε πως στην θέση του “θα είχα παραδοθεί”.

newsit.gr

Back to top button