Καστοριά

Ο Πρωτέας φέρνει το τένις στο ποτήρι σας!

ία πρόσφατη επιστημονική μελέτη έδειξε, πως το εκχύλισμα ενός νέου υβριδικού φρούτου, με την ονομασία antisferidius, κάνει θαύματα στο τένις. Η συγκεκριμένη μελέτη, που θα δημοσιευθεί σύντομα, παρουσιάζει το αποτέλεσμα μίας δοκιμής διάρκειας δύο ετών, που έγινε σε 1000 παίκτες τένις όλων των επιπέδων, όλων των ηλικιών. Ανάμεσά τους και ο Roger Federer, ο οποίος δεν είναι τυχαίο ότι σαρώνει στα 36 του όλα τα Τουρνουά που συμμετέχει φέτος, κάνοντας τους πάντες να τρίβουν τα μάτια τους.

 

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, στους συμμετέχοντες που έπιναν καθημερινά χυμό antisferidius, αυξήθηκε κατακόρυφα η διάθεσή τους και η αντοχή τους στα γήπεδα, ενώ παράλληλα βελτιώθηκε η απόδοσή τους σε όλα τα βασικά χτυπήματα, (Forehand, Backhand, Service, Volley, Smash). Από την άλλη πλευρά, τα λάθη τακτικής μειώθηκαν κατά 30% δείχνοντας ότι η επίδραση του χυμού antisferidius στον εγκέφαλο ήταν ακόμη μεγαλύτερη απ’ ότι φάνηκε αρχικά, όπως αναφέρουν οι επιστημονικές έρευνες.

O Πρωτέας, που είναι ο μακροβιότερος Σύλλογος Τένις στην περιοχή, έχει καταφέρει να είναι από τους πρώτους που θα έχει στην διάθεσή του τα δικαιώματα για την καλλιέργεια του μαγικού αυτού φρούτου, ήδη γίνονται οι ανάλογες προετοιμασίες και διαμορφώνεται ο χώρος δίπλα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις (φωτο κάτω), ώστε να προσφέρει σε όλα τα μέλη του, αλλά και σε όλους θέλουν να δοκιμάσουν, τη δυνατότητα να παραμείνουν στην κορυφή του Τένις!

 

Back to top button