ΑθλητικάΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Κρόνος – Ελπίδες Μεσοποταμίας 2-1 (φωτογραφίες)

Κυριολεκτικά με την ψυχή στο στόμα ο ΚΡΟΝΟΣ κατάφερε να κερδίσει τις ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ αφού στο 92΄με πλασέ του Μήλιου πέτυχε το νικητήριο γκολ . Είχε προηγηθεί η ισοφάριση στο 79΄με έξοχο πλασέ του Πετρόπουλου.
Ο ΚΡΟΝΟΣ παρά την ανωτερότητά του βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 15΄με εκτέλεση φάουλ αφού η μπάλα πρώτα βρήκε το τείχος και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα. Είχαν χαθεί νωρίτερα κάποιες ευκαιρίες από την πλευρά του ΚΡΟΝΟΥ αλλά το γκολ που δέχτηκε δημιούργησε αδικαιολόγητο εκνευρισμό στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να πέσει και η ποιότητα των ενεργειών . Ο ΚΡΟΝΟΣ αφυπνίστηκε από το 60΄και μετά και κατάφερε χωρίς να κινδυνεύει να δημιουργεί απανωτές ευκαιρίες από τις οποίες είδε καρπό δύο φορές . Καλύτεροι παίκτες από τον ΚΡΟΝΟ οι Νικολάου , Τήλιος , Μήλιος , Χύσκα.
Το ίδιο πρωί ο ΚΡΟΝΟΣ για το πρωτάθλημα προπαίδων πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο του ΚΑΣΤΩΡ όπου πέτυχε άνετη νίκη ( 0-8) με σκόρερ τους Τόσκο, Μπαμπούλη Νικολάου, Μακρίδη, Γατόπουλο και Παύλου 3 (χατ τρίκ)
Επίσης οι babini kai prejounior σε φιλικούς αγώνες νωρίτερα παίξανε χάρηκαν και σημείωσαν εκπληκτικά γκολ δείχνοντας την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο.

Φωτογραφίες: Χρήστος Τόσκος (Κρόνος – Ελπίδες)

Παναγιώτης Μπαμπούλης

 

Back to top button