ΑθλητικάΚαστοριά

ΚΕΛΕΤΡΟΝ: Οι αγώνες τένις στη Βέροια και καταγγελία για το Κλειστό του ΕΠΑΛ

Στη Βέροια και στη Νάουσα αγωνίστηκαν αθλητές του αγωνιστικού ομίλου τένις O.A. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΕΛΕΤΡΟΝ της πόλης μας. Στη Βέροια και για το βαθμολογούμενο Ε3 οι εμφανίσεις των Σιάμου Παναγιώτη, Ζυμπίδη Γιώργου,Σολόμκιν Φίλιππου, Μάντσιου Ιωάννη, Κοχλιάδη Δημήτρη και της Σάλλις -Ρούφου Λυδίας ήταν σε γενικές γραμμές ικανοποιητικές.

Οι Σιάμος και Ζυμπίδης αφού  κέρδισαν στο πρώτο γύρο αντιμετώπισαν πολύ ανώτερους βαθμολογικά αντιπάλους το Νο 3 και το Νο7 των διαγωνιζομένων ,διεκδίκησαν την νίκη , και ηττήθηκαν παρα πολύ δύσκολα . Ο Σιάμος δε ,κέρδισε το πρώτο σετ με 5-3 ,έχασε το δεύτερο οριακά ,όπως και το super tie break με 10-6. Εξαιρετική εμφάνιση και πολύ ελπιδοφόρα του Κοχλιάδη , καλή του Σολόμκιν ενώ ο πρωτοεμφανισθείς Μάντσιος είχε δύσκολο ματς .Η Λυδία δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και ηττήθηκε από υποδεέστερη αντίπαλο (συμβαίνουν και αυτά, συνεχίζουμε).

Οι γυναίκες του ομίλου αγωνίστηκαν στη Νάουσα και οι αδερφές Χαραλαμπίδου, Θωμαίς και Αντιγόνη πριν από λίγο προκρίθηκαν στους ημιτελικούς.

Παρόλα αυτά είναι τραγικό να διαπιστώνεις πόσο μεγάλη είναι η διαφορά στήριξης από τοπικούς φορείς στα άλλα σωματεία των άλλων πόλεων.Οι αθλητές του ομίλου μας δεν προπονήθηκαν καθόλου για διάστημα μεγαλύτερο του μήνα, λόγω κακοκαιρίας, όταν στις άλλες πόλεις προσφέρονται αφειδώς όλοι οι διαθέσιμοι κλειστοί χώροι άθλησης. 

Εδώ στην Καστοριά, οι αθλητές μας, δημότες ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ όλοι, του μοναδικού αθλητικού σωματείου της πόλης που μέχρι πριν λίγους μήνες,ήταν στην Α Εθνική κατηγορία του Ελληνικού τένις,  βιώνουν ακραία ρατσιστική συμπεριφορά,  με τον ετσιθελικό αποκλεισμό από το κλειστό γυμναστήριο του ΕΠΑΛ  (600 μέτρα από τη φυσική μας έδρα) από τον διευθυντή του σχολείου. Ο διευθυντής ο οποίος το παρέχει –ΚΑΛΩΣ– σε άλλα αθλητικά σωματεία μετά και από τη διάθεση από τον Δήμο Καστοριάς  17,000 ευρώ για βελτιωτικές εργασίες.

Κύριε διευθυντά, δεν είμαστε ανώτεροι κανενός και σίγουρα όχι κατώτεροι κανενός. Όπως όλοι και εμείς. Καλούμε το Δήμο Καστοριάς να πάρει επιτέλους υπεύθυνη θέση.

Δύο χρόνια αποκλεισμός στα αυτονόητα;

ΦΤΑΝΕΙ!

 

 

 

Back to top button